Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea: Începem pregătirea structurilor noastre interne pentru anul electoral 2024

joi, 19 mai 2022

Miercuri, 18 mai 2022, parlamentarii, consilierii județeni și municipali, primarii, președinții și ceilalți membri ai conducerii PSD Vâlcea, s-au reunit în ședința Consiliului Politic Județean, ședință care a fost condusă de președintele organizației județene, Constantin Rădulescu.

Pe ordinea de zi s-au aflat proiecte importante precum: aprobarea programului politic al PSD Vâlcea, aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli, dar și aprobarea execuției bugetare pe anul 2021, chestiuni cu caracter intern care privesc structurile teritoriale, precum și declanșarea adunărilor generale, a conferințelor de analiză și alegeri în toate structurile organizației județene.

"Este prima ședință post-pandemie, în care membrii Consiliului Politic Județean s-au aflat față în față fără restricții și ne-am bucurat, în primul rând, de această reîntâlnire. Cu această ocazie, am declanșat un proces ferm și complex, prin care începem pregătirea structurilor noastre interne, pentru anul electoral 2024.

Am vrut să facem acest lucru din timp, pentru ca în 2023 să ne ocupăm de identificarea celor mai buni candidați, de stabilirea strategiilor electorale, având structura politică deja pusă la punct și pregătită pentru confruntările electorale.

PSD Vâlcea este cea mai puternică organizație politică din județ și, înainte de toate, o echipă formidabilă de care sunt foarte mândru și căreia îi mulțumesc pentru toate victoriile pe care le-am obținut împreună." - Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe