Valeru Amza, om bun la toate, i-a luat locul lui Geani Man în conducerea societății PRELCET

duminică, 17 aprilie 2022

 

Consiliul de administraţie al societății PRELCET, întrunit în şedinţă luna trecută, a decis numirea în funcţia de director provizoriu al societăţii a lui Valeru Amza (62 de ani), actual consilier local PSD. Acesta l-a înlocuit pe inginerul Geani Man, cel care a condus PRELCET în ultimii ani. Numirea lui Valeru Amza s-a făcut până la finalizarea procedurii de selecţie, potrivit dispoziţiilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Mandatul directorului provizoriu Valeru Amza va fi de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice până la 6 luni, în conformitate cu dispoziţiile art. 64 ind. 2 alin. 1 din OUG nr. 109/2011. Pentru funcţia de director provizoriu remuneraţia lui Valeru Amza va fi o indemnizaţie lunară netă egală cu suma de 7.500 lei.

SC Prelcet SA a luat fiinţă în data de 15 septembrie 2008 ca societate pe acţiuni în baza Hotărârilor Adunării Generale a Acţionarilor a societăţii CET Govora nr. 4/2008 şi în baza prevederilor Legii nr. 31/1990 privind organizarea societăților comerciale. Obiectul de activitate al SC Prelcet SA este efectuarea lucrărilor de reparaţii a articolelor fabricate din metal şi are drept scop realizarea pentru CET Govora, cât şi pentru terţi, cu respectarea legislaţiei în vigoare, a următoarelor tipuri de activităţi: lucrări de reparaţii; activități de prestări servicii; executarea de lucrări de investiţii; produse (piese) obţinute prin prelucrări mecanice; reparaţii la agregate şi instalaţii energetice, precum şi la dispozitivele de lucru şi de mecanizare specifice; acte de comerţ; lucrări izolaţii termice.

Capitalul social subscris al societăţii constă în aport în numerar şi este în sumă de 600.000 lei, divizat în 6 milioane de acţiuni nominative, cu o valoare de 0,10 lei şi următorii acţionari: CET Govora a subscris un număr de 5,96 milioane de acţiuni nominative cu o valoare nominală de 0,10 lei şi o valoare totală de 596.000 lei, reprezentând 99,33% din capitalul social; diferenţa de 0,67%, respectiv 40.000 de acţiuni este reprezentată de un număr de 20 de acţionari, salariaţi ai SC Prelcet SA, cu un număr de 2.000 acţiuni nominative pentru fiecare acţionar cu o valoare nominală de 0,10 lei şi o valoare totală de 200 lei pentru fiecare acţionar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe