Sparle si soparle, 04.04.2022

duminică, 3 aprilie 2022
  • Locuitorii Râmnicului aduc în atenția primăriei două „pete” pe orbazul municipiului care trebuie rezolvate urgent! Prima dintre ele este trotuarul de lângă bulevardul Tineretului, dinspre strada Nicolae Iorga și până în dreptul Pieței Ostroveni. Sectorul respectiv de trotuar este plin de gropi și denivelări (în special în dreptul gurilor de canal), din cauza asfaltului de o calitate slabă și care a cedat rapid. Și trebuie să ținem cont că zona respectivă este traversată de mulți pietoni.... O altă problemă semnalată de râmniceni se referă la starea proastă a străzii Colonel Bădescu, care nici acum nu este modernizată și asfaltată, deși oamenii locului au făcut mai multe sesizări la primărie.

 

  • Veste bună pentru comuna Vlădești! Președintele Agenției Naționale pentru Resurse Minerale a aprobat recent licența de dare în administrare pentru explorare nr. 24.325/2022 privind explorarea resurselor de apă minerală terapeutică din perimetrul Vlădești, județul Vâlcea, încheiată între Agenția Națională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, și Comuna Vlădești, cu sediul în Vlădești, județul Vâlcea, cod de înregistrare fiscală 2540635, în calitate de administrator.

 

  • Zilele trecute, Consiliul Județean Vâlcea a constatat încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului de consilier judetean PSD al lui Laurențiu Popa, precum și vacantarea locului de consilier județean. Din data de 23.03.2022, Laurențiu Popa a fost numit director adjunct la Registrul Auto Român Bucureşti, după ce în perioada 2002 - 2005 a fost șef reprezentanţă la Registrul Auto Român Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe