|marți, iunie 28, 2022
  • Follow Us!

O femeie a fost găsită carbonizată într-o rulotă, în Râmnicu Vâlcea 

incendiu-ramnicu-valcea-femeie-carbonizata-rulota-763689

 O femeie a fost găsită carbonizată într-o rulotă, în Râmnicu Vâlcea

O femeie de 90 de ani a fost găsită carbonizată într-o rulotă ce a fost cuprinsă de flăcări, în Râmnicu Vâlcea. Cadavrul a fost găsit în această dimineaţă, pe strada Inătești.

Cadavrul carbonizat al unei bătrâne de 90 de ani a fost găsit de pompieri într-o rulotă, în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă dimineaţa în vehiculul care era parcat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea – potrivit antena3.ro

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului la rulota respectivă, ce era amplasată pe strada Inătești, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

“Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o rulotă în Râmnicu Vâlcea, pe strada Inăteşti. La faţa locului au fost trimise două echipaje de stingere cu apă şi spumă, deoarece exista pericolul ca flăcările să se propage la mai multe locuinţe situate în apropiere. În rulotă a fost identificat un cadavru de sex feminin, carbonizat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Pompierii vâlceni continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Leave a Response