Sparle si soparle, 07.03.2022

duminică, 6 martie 2022
 • În legătură cu afirmațiile a doi consilieri locali liberali, cu privire la „afinitățile” față de regimul Putin, viceprimarul Râmnicului, Andrei Gheorghiu, a ținut să precizeze: „În momente de criză, empatia este un izvor de fapte pune pentru unii şi pentru alții orice criză este văzută ca oportunitate politică şi ocazie de atacuri publice, pe baza fake news-urilor. Observ cu dezamăgire cum colegi din Consiliul Local se agață de orice situație pentru a puncta politic, din punctul lor de vedere, şi înfățișează „realități” create pe propria lor impresie, total greșită. Empatia, sprijinul pentru cei în dificultate se realizează în mod direct, prin acțiuni şi fapte bune, implicare reală, nu se face pe facebook, nu doar prin declarații. Criza umanitară declanșată de războiul megalomanului Putin, un dictator de secol XX al unei țări care se vrea în era modernă a secolului nostru, este severă şi trebuie cu toții să fim activi în mod real, să îi ajutăm pe refugiați cu tot ce putem. Tristețea neprihănită a oamenilor este o realitate actuală”.

 

 • Zilele trecute, a avut loc Adunarea Generală a Federației Române de Minifotbal, federație națională sub egida Ministerului Sportului, precum și Adunarea Generală a Federației de Minifotbal din România. Ca urmare a ordinii de zi, la fel ca anul trecut, criteriul de calificare la Turneul Final al Campionatului Național îl va reprezenta competiția „Supercupa României”. Supercupa se va desfășura în perioada 1-3 iulie și va alinia la start 48 de echipe. Campionatul Național se va desfășura tot la Râmnicu Vâlcea, la fel ca în 2021, pe superba „Arenele Traian”, la două săptămâni după „Supercupă”, adică între 15 și 17 iulie 2022.

 

 • Președintele României a semnat marți, 1 martie 2022, decretul privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a lui Marian Tudorache (demisie). Primul post ocupat de procurorul Marian Tudorache a fost la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, unde a fost numit în iunie 2008 printr-un decret semnat de Traian Băsescu. Un an mai târziu, el a încercat să se transfere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, invocând motive de ordin familial și personal. Secția pentru procurori a CSM a respins dar, o lună mai târziu, aceeași secție revine asupra deciziei și dispune transferul procurorului Marian Tudorache la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Cinci ani mai tîrziu, procurorul Marian Tudorache obținea promovarea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe