Constantin Radulescu, presedinte PSD Valcea: Ne dorim să reluăm activitățile, așa cum se desfășurau ele înainte de pandemie

luni, 14 martie 2022

Decizii importante, la ultima ședință a BPJ Vâlcea

În ședința Biroului Permanent al Organizației Județene a PSD Vâlcea, care a avut loc vineri, 11 martie 2022, s-au luat câteva decizii importante, care erau absolut necesare în perspectiva ședinței Consiliului Politic Județean al PSD Vâlcea.

Ne dorim să reluăm activitățile, așa cum se desfășurau ele înainte de pandemie, cu scopul de a mobiliza membrii organizațiilor de tineret, femei și pensionari.

Avem peste 500 de adeziuni numai la PSD Râmnicu Vâlcea, pe care trebuie să le validăm și, în următoarea perioadă, vom organiza întâlniri în acest sens.

Vom face o radiografie la nivelul tuturor structurilor din județ. Acolo unde este nevoie vom face alegeri, iar unde trebuie să optimizăm, o vom face, astfel încât să intrăm în perioada preelectorală și electorală cu structurile pregătite.

Am aprobat și programul politic al PSD Vâlcea, pe care îl vom prezenta în ședința Consiliului Politic Județean, un program ambițios, care cuprinde inclusiv audiențe săptămânale susținute de parlamentari, consilieri județeni și locali. Și eu voi fi prezent, de cel puțin două ori pe lună, la sediul partidului, pentru a acorda audiențe și a mă întâlni cu cetățenii județului Vâlcea.

Constantin Radulescu, presedinte PSD Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe