Astrologia te ghidează, dar tu ești în control - câteva lucruri despre astrologie pe care nu ți le-a spus nimeni

miercuri, 16 martie 2022

 

Ești una dintre acele persoane care îi întreabă tot timpul pe cei din jur ce zodie sunt? Probabil auzi întrebarea referitoare la zodie destul de des. Asta e pentru că zodiile, 12 la număr, ne pot da multă informație despre cine este o persoană, însă lucrurile nu sunt chiar simple. 

Dacă privim lucrurile dintr-o perspectiva mai amplă, ne vom uita la harta natală. Deslușirea hărții natale (astrogramei), prespune o înțelegere foarte aprofundată a astrologiei. Însă oricine poate să își contureze câteva principii esențiale referitoare, pe care le poate folosi în viitor pentru a înțelege cum să se raporteze la propria persoană sau persoanele de interes. 

De unde trebuie să pornești

Cunoașterea de sine este cea mai importantă cunoaștere pe care o căutăm. Sunt multe instrumente pe care le putem folosi în sensul ăsta - meditația, yoga, tarot, ar fi doar câteva. Dintre toate acestea, însă, astrologia ne oferă o structură mult mai clară și complexă de a înțelege sinele. 

Ce este o astrogramă de fapt?

În cel mai simplu mod de exprimat, astrograma este ca un fel de screenshot al tuturor planetelor (și pozițiilor lor) în secunda în care te-ai născut. Harta ta natală îți dă indicii cu privire la lecțiile pe care trebuie să le înveți în această viață, îți arată destinul, trăsăturile de personalitate și dorințele ascunde și în același timp, arată care este scopul sufletului tău.

Cum funcționează astrologia? 

Te poți gândi că fiecare planetă este o limbă a ceasului. Când te uiți la un ceas clasic, limbile lui îți arată timpul. Ele nu sunt timpul, ci doar indică timpul. În același fel, astrologii, de-a lungul istoriei, au observat că, atunci când o planetă stă într-o anumită poziție, indică o anumită forță a energiei acelei planete la nivel individual sau la nivelul unei întregi societăți. 

Dacă vrei să știi exact cum pot planetele acționa și afecta viețile noastre, citește cu atenție informațiile de pe Astrolov.ro, un site astrologic care te învață cum să înțelegi aceste fenomene și a le folosi pentru a-ți atinge potențialul. 

Este totul deja trasat pentru noi?

O vorbă veche din astrologie spune: astrologia confirmă liberul albitru. Asta înseamnă, deci, că deși astrologia prezice multe lucruri, tot noi deținem controlul. În acest fel se aseamănă astrologia cu ADN-ul - deși ne naștem cu o serie de trăsături moștenite, viața și experiențele noastre, atitudinea și alegerile noastre vor influența expresia acestei moșteniri. 

Ca sfat final, consideră lucrurile pe care le vei citi drept mesaje importante care trebuie să ajungă la tine, dar înțelege că totul poate fi supus schimbării. Influența planetelor și interpretarea astrogramei sunt un prim pas spre a intra în "psihologia" astrologiei, dar ca oameni mistici trebuie să recurgem la un întreg mix astrologic pentru a ajunge la integrarea adevărată, e crucial astfel să-ți dozezi curiozitatea și răbdarea și să continui să descoperi. 

Sursă foto: pexels.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe