Sparle si soparle, 24.02.2022

joi, 24 februarie 2022
  • După cum ziarul nostru anticipa, Curtea de Apel Pitești a dat o sentință NEFAVORABILĂ viceprimarului liberal Virgil Pîrvulescu, în procesul de incompatibilitate cu Agenția Națională de Integritate. Coincidență sau nu, sentința judecătorilor a fost dată în 22.02.2022, zisă și „palindrom” (adică o dată care, citită și de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, este la fel), semn că i-a purtat ghinion vâlceanului Pîrvulescu. Chiar dacă viceprimarul Râmnicului are drept de recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție, trebuie să remarcăm că soluția judecătorilor din Pitești a fost dată rapid, chiar de la a doua înfățișare. Este cu adevărat o „lovitură grea” primită de Pîrvulescu, cel care își vede năruite visele de a ajunge primar în 2024. Cu un tupeu fără margini, Virgil Pîrvulescu a tratat Primăria Râmnicului ca pe o „feudă proprie”, în care poate face ce dorește, iar pe alegătorii liberali i-a tratat cu un dispreț extrem în cei doi ani de când a fost ales!!!

 

  • Se pare că organizația PNL Vâlcea are multe în comun cu partidul extremist AUR, cel puțin la nivelul sediilor, urmănd să fie... foarte apropiate unele de altele. Pe ordinea de zi a ședinței consiliului local de luni, 28 februarie, figurează și aprobarea închirierii spaţiului, situat în strada Carol I nr. 19 din Râmnicu Vâlcea, către Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor - AUR, pentru sediul Filialei Vâlcea a acestuia, condiţionat de menţinerea calităţii de formaţiune politică a acestuia, cu plata unei chirii lunare în cuantum de 103 lei/lună. Perioada de închiriere a spaţiului este până la 31 decembrie 2022, dar nu mai târziu de data începerii lucrărilor de consolidare şi eficienţă energetică prin PNNR, cu posibilitate de prelungire cu acordul consiliului local.

 

  • Ministerul Educației organizează joi, 24 februarie, în intervalul orar 13:00-15:00, o dezbatere pe marginea ghidului aplicantului pentru schema de granturi a Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. Evenimentul se va desfășura în format on-line se adresează tuturor actorilor-cheie ai ecosistemului școlar (elevi, cadre didactice, directori, părinți, inspectori, organizații non-guvernamentale, alte structuri reprezentative ale comunității) si va fi transmis live pe pagina de facebook a Ministerului Educației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe