Deputatul Cristian Buican blocheaza numirea prefectului PSD la Valcea

duminică, 16 ianuarie 2022

Au trecut iată aproape 3 săptămâni de la trimiterea propunerii la Guven și, nici până astăzi, Executivul nu a luat o decizie de a-l numi pe Alin Voiculeț în fruntea Prefecturii Vâlcea. Se aude că „pe fir” a intrat și deputatul Cristian Buican, cel care și-a arătat nemulțumirea la forurile de conducere centrală ale liberalilor cu privire la negocierile cu PSD privind numirile de prefecți și subprefecți în țară. Tactica liderului PNL Vâlcea a dat „roade” și acum, întrucât Guvernul... tergiversează cât poate numirea unui nou prefect la Vâlcea. Numai că există și o parte proastă a acestei povești, deoarece Sebastian Fârtat este lipsit de orice autoritate și credibilitate, mai ales în perioada aceasta, când un prefect trebuie să lupte cu toate puterile în combaterea pandemiei de Covid-19! Totusi, surse guvernamentale ne-au informat ca eforturile lui Buican vor fi sortite esecului si, in cele din urma, saptamana aceasta (17-23.01.2022) Alin Voiculet va fi numit prefect al judetului Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Deputatul Cristian Buican blocheaza numirea prefectului PSD la Valcea”

 1. Laptarul sef sau deputatul flocea face tot posibilul ca lucrurile sa nu mearga bine in acest judet deoarece asa vor muschii lui. Daca il intreaba cineva nu are argument dar nu vrea el si cu asta basta. De ce nu il numeste el pe senatorul miau atunci?
  Ar trebui ca mai mairii mafiei galben portocalii , poate chiar “ma ciuca” sa faca ceva sis a le taie macaroana acestor derbedei invatati doar la supt seva poporului. Poate de acesata data laptarul va nimeri la un berbec sa-i suga seva. Se spuneti?

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe