Aplicația Stailer îți poate salva ziua. Iată cum

miercuri, 26 ianuarie 2022

 

Lucruri neprevăzute poți întâlni la tot pasul. Nimeni nu poate avea o viață planificată în fiecare minut pentru că nu se știe niciodată cum se schimbă planurile și cum intervin alte lucruri. Totuși, este bine să ai un plan de rezervă uneori pentru astfel de situații neprevăzute și în acest sens Stailer poate fi aplicația care îți salvează ziua.

Atât la muncă, dar și în viața personală pot apărea evenimente la care să nu poți spune nu când vine vorba despre participare. Nu ar exista nicio problemă dacă ai avea la îndemână o soluție pentru a-ți aranja în timp util părul și poate să faci o vizită și pe scaunul cosmeticienei, pentru un make-up realizat de o profesionistă. Aici intervine Stailer, care te poate duce în timp util pe scaunul unui stilist, oricând ai nevoie.

Pregătită de petrecere la orice oră

Aspectul fizic contează și în special în anumite contexte vrei să faci o bună impresie. Motiv pentru care Stailer are menirea de a-ți simplifica viața în ceea ce privește programările la salon. Ai acum ocazia să mergi la salon exact atunci când ai nevoie pentru că poți accesa aplicatia Stailer și găsești în câteva minute un stilist din orașul tău, care are loc liber la data și ora stabilită de tine.

Acum poți să fii pregătită de orice petrecere sau eveniment neprevăzut, chiar dacă este anunțat prea din scurt timp, deoarece ai un as în mânecă. Poți accesa aplicația Stailer unde sunt disponibile informații despre saloane din 33 de orașe din țară printre care se enumeră și Râmnicu Vâlcea. Doar completezi cu filtrele relevante și mai apoi vei vedea numai lista cu disponibilități.

Cum te programezi cu Stailer

Pentru a te programa cu Stailer nu este nevoie să plătești vreun ban, pentru că este complet gratuit. Trebuie doar să alegi din lista de disponibilități varianta care ți se pare mai potrivită pentru tine. Toate informațiile sunt transparente, astfel încât vei ști ce și cum să alegi.

Pentru fiecare dintre acestea poți vedea stilistul, salonul, lista de prețuri, timpul de lucru și chiar poze ale altor lucrări de-ale sale să îți dai seama cam ce schimbări poate face. Indiferent dacă este vorba despre o schimbare completă de look, dacă vrei să uimești cu o transformare completă în ce privește culoarea părului sau vrei să aranjezi părul pentru o ocazie specială, Stailer te ajută să mergi la persoana potrivită.

Alegi varianta potrivită pentru tine și programarea este ca și făcută. Vei putea vedea toate informațiile pe contul tău și poți seta chiar și un reminder care să te anunțe înainte de programare în cazul în care ai alte task-uri și uiți.

Economie de timp, servicii la îndemână

Stailer este ca o punte dintre stiliști și clienți, pentru că astfel clienții pot descoperi mult mai ușor saloane noi și persoane specializate în domenii ce țin de hair and beauty care le pot oferi schimbările pe care și le doresc.

Poți economisi foarte mult timp dacă alegi să te programezi cu Stailer. Descarcă aplicația și încearcă și tu acest mod optim de a te programa la salon.

Contact:

[email protected]

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe