PRIMARUL ORASULUI OCNELE MARI, REMUS SASU: ”ANUL ACESTA AM PRIMIT UN SPRIJIN IMPORTANT DIN PARTEA CJ VÂLCEA ȘI A PREȘEDINTELUI CONSTANTIN RĂDULESCU”

sâmbătă, 27 noiembrie 2021
 

Anul acesta, am primit un sprijin important din partea Consiliul Județean Vâlcea și a președintelui Constantin Rădulescu, alături de care am semnat cu câteva luni în urmă și un acord de cooperare pentru realizarea obiectivului turistic de lângă ștrand.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_ocnele_mari_strada_principala_2.jpg

În urmă cu exact două luni, Regia de drumuri și poduri a Consiliului județean a început asfaltarea străzii Alexandru Ioan Cuza, care face parte din drumul județean ce traversează stațiunea noastră. Ieri s-au finalizat primii trei kilometri din modernizarea propusă și imaginea Ocnelor Mari este acum cu totul alta decât în ultimii ani.

 

f_350_200_16777215_00_images_banner6_ocnele_mari_strada_principala.jpg

Cele mai importante realizări se fac în echipe de lucru alcătuite din oameni care gândesc în același fel la bunăstarea cetățenilor.

Primăria Ocnele Mari și eu personal am găsit în președintele Constantin Rădulescu și în consiliul pe care îl coordonează un mare atașament pentru stațiunea Ocnele Mari și o mare încredere în viitorul comunității noastre.

Mă alătur cu bucurie promisiunii de a continua lucrările de modernizare în anul 2022.

Remus SASU,

primar Ocnele Mari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe