Tricouri copii pentru scoala si pentru orele de sport

duminică, 31 octombrie 2021

 

Inainte de inceperea scolii, parintii incep sa colinde magazinele. In perioada aceea lista lor de cumparaturi este lunga si de cele mai multe ori au nevoie de mai multe zile, sa cumpere totul.

Mai intai este asigurata imbracamintea si incaltamintea, apoi cartile, caietele si rechizitele si ghiozdanul.

Cele mai cautate sunt insa tricouri copii pentru ca sunt imbracate la scoala, la orele de sport, acasa, in plimbarile prin parc si prin oras si in drumetii. Un tricou se calca mai usor decat o camasa si pustiul se simte mult mai bine in el decat in piesa de vestimentatie careia trebuie sa ii mai incheie si nasturii.

Magazinul online Tricouri-misto.ro este sursa ideala de tricouri pentru baietei si pentru fetite pentru ca:

  1. Sunt confectionate din cele mai bune tesaturi. Bumbacul se recomanda persoanelor care au pielea hipersensibila si este materialul ideal pe care medicii il recomanda bebelusilor.
  2. Paleta cromatica este diversa. Pentru scoala se aleg tricourile albe, negre si bleumarin, pentru acasa, pentru orele de sport si plimbari cele in culori vii, simple sau cu mesaje.
  3. Preturile sunt oneste, raportate la calitatea tricourilor, iar la cumparaturi de anumite valori se obtin reduceri peste reduceri. Economiile sunt necesare la inceputul anului scolar, fiindca se investeste mult atat cu inceperea scolii copiilor, cat si pentru innoirea garderobei adultilor si cumpararea incaltamintei de sezon.
  4. Pe site exista tricouri disponibile pentru copii de la 1 an la 14 ani.
  5. Tricourile imprimate cu mesaje amuzante sau ocazionale sunt daruri potrivite pentru copii. Micutii vor fi incantati sa poarte tricouri avand imprimate mesaje de tipul:„Pustiul asta e grozav!”, „Astazi fac 5/6.10/11 ani”, „Baiatu lu mama”, „Am cel mai bun tata din lume”, „Am cea mai buna mama din lume”.

Este bine ca de la o anumita varsta sa li se permita copiilor sa isi aleaga tricourile, mai ales aici ca au de unde. Daca de pe site se aleg doua-trei tricouri cu mesaje amuzante pentru ziua de nastere a copilului, cadoul poate fi completat cu o cana personalizata cu acelasi mesaj sau cu un mesaj diferit.

Tricourile pentru familii au rolul de a arata cat de mult se iubesc cei uniti prin legaturi de suflet si de sange. Tricourile pentru mama, tata si copil au imprimate urmatoarele mesaje:„Boss family”, „Bear family”, „Ho, ho,ho!”, „Family love”.

Din acest magazin pot fi comandate si cele mai bune body-uri pentru bebelusi, iar parintii trebuie sa fie foarte selectivi in aceasta privinta. Hainele pentru bebelusi se comanda numai din magazinele in care se comercializeaza tricouri si haine din bumbac 100%.

Produsele care se vand in magazinul cu peste 1000 de modele de tricouri acopera toate evenimentele care au loc si toate sarbatorile laice sau religioase.

Exista chiar piese ce pot fi purtate de Halloween si cadouri tematice care pot fi oferite cu aceasta ocazie. Pe site asteapta cuminti si tricourile cu Mos Craciun cu toate ca mai este pana in perioada magica a sarbatorilor de iarna. „Ho ca vin!” este o replica plina de amuzament care reia partial interjectia rostita de mosul cel bun. Plina de umor este si imaginea personajului legendar, etalonul generozitatii care se straduieste sa intre pe cosul sobei cu sacul plin, dar este mult prea gras.

Lista tricourilor cu mesaje si  a cadourilor este lunga, iar cei care vor primi astfel de cadouri vor fi fericiti si vor sti sa le aprecieze originalitatea.

Cel mai de pret cadou il reprezinta tricoul si cana realizate cu grafica si mesajul celui care le ofera.

Poate ca socializarea a fost restrictionata, timpul nu le permite oamenilor sa isi arate iubirea fata de semenii lor, dar aceste magazine online ajuta la consolidarea relatiilor intre cei dragi.

Nu este nevoie sa iasa cineva din casa sa comande tricouri cu printurile favorite ale copiilor inspirate de filme sau de jucarii!

Este de ajuns ca tricourile de cea mai buna calitate sa fie puse in cosul virtual si comanda sa fie finalizata si in cel mai scurt timp va ajunge la adresa indicata si va genera fericirea celui care primeste cadourile.

Parintii pot sa comande tricouri pentru copiii lor in valoare de 150 de lei, daca sunt din Bucuresti si transportul la domiciliu va fi gratuit. Cumparatorii din tara care comanda in valoare de 200 de lei vor avea si ei livrarea gratuita.

Reducerile de pret procentuale completeaza lista oportunitatilor, procentele fiind stabilite pentru anumite sume.

Cine cauta tricouri simple in culori placute sau cu mesaje amuzante pentru copii le gaseste pe internet, pe site-ul firmei Tricouri-misto.ro.

Parintii pot petrece cat vor pe site-ul magazinului si dupa ce aleg produsele pentru copii isi pot rezerva si ei bucurii, mai ales ca multe dintre produse sunt indispensabile.

Lanterna cu breloc este utila in drumetii, fiind usoara si oferind si un suport sigur pentru chei.

Pelerina de ploaie cu gluga si umbrela se impun sa fie comandate la timp inainte ca noiembrie sa isi intre in drepturi. Si hanoracele pufoase cu gluga, personalizate cu un mesaj optimist reprezinta alegerea ideala.

Briceagul cu functii multiple, canile termosensibile si termosul cu pereti dubli din inox completeaza pregatirile pentru sezonul rece.

Tricouri-misto.ro le aminteste tuturor ca pot comanda mici surprize de la distanta pentru oamenii dragi, fiindca aceste gesturi sunt dovezi ale iubirii.

La gura sobei, cei care se iubesc pot sta la povesti, in timp ce cana termosensibila se coloreaza si pe ea poate fi citit mesajul de apreciere.

Tricouri-misto ii ajuta pe cei care doresc sa se transforma in Mos Craciun si sa puna sub brad cadouri utile pentru cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe