Sparle si soparle, 23.09.2021

miercuri, 22 septembrie 2021
  • Zilele trecute, Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Marius Uță, funcționar public în cadrul Primăriei Râmnicului. În perioada 2013 - 2019, Marius Uță a exercitat simultan cu funcția publică de inspector la Compartimentul Energetic - Direcția Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și funcția de administrator în cadrul unor asociații de proprietari sau locatari, încălcând astfel prevederileart. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003. Marius Uță a fost informat de către ANI despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și dreptul de care beneficiază - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

 

  • CNAIR a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziție publică proiectare și execuție „Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 2: Boița - Cornetu”, până la data de 30 septembrie 2021. Menţionăm că această prelungire s-a acordat ca urmare a solicitărilor primite cu privire la decalarea termenului pentru depunerea ofertelor, astfel încât aceasta să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare aduse deja la cunoştinţa operatorilor economici prin clarificările publicate. De asemenea, prin aceasta prelungire, CNAIR are în vedere asigurarea unei competitivități și a unei maturități a ofertelor ce vor fi depuse raportat la complexitatea obiectivului de investiţie. Noul termen pentru depunerea ofertelor este 30 septembrie 2021, ora 15.00.

 

  • Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea anunță că traficul pietonal pe podul de cale ferată de peste râul Olăneşti a fost reluat. Ca urmare a finalizării lucrărilor de reabilitare a căii pedestre de pe podul de cale ferată de peste râul Olăneşti, traficul pietonal pe această structură a fost redeschis începând de marţi, 21 septembrie, în zilele ce urmează fiind programată şi montarea covorului fonoabsorbant. Luni, 13 septembrie, a demarat reabilitarea căii pietonale a podului de cale ferată din Ostroveni. Pe perioada derulării reabilitării, traficul pietonal a fost restricționat complet, variantele de ocolire fiind podul Vinerii Mari și podul de pe bulevardul Tineretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe