Fiul lui Adi de la Vâlcea și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată cei doi viitori soți

sâmbătă, 21 august 2021

Fiul lui Adi de la Vâlcea s-a hotărât să facă pasul cel mare și și-a cerut iubita de soție. Ce a declarat tatăl lui.

Fiul lui Adi de la Vâlcea și-a cerut iubita în căsătorie

Fiul lui Adi de la Vâlcea și-a cerut iubita în căsătorie

Fiul lui Adi de la Vâlcea, Alexandru, formează un cuplu de o lungă perioadă de timp cu iubita sa. Acesta a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție, filmarea publicată de tatăl lui pe internet a devenit virală.

Alexandru, fiul lui Adi de la Vâlcea, cerere în căsătorie emoționantă pentru iubita lui

Fiul lui Adi de la Vâlcea, Alexandru, s-a logodit cu Mădălina, iubita lui, iar momentul în care a făcut acest gest a fost filmat chiar de tatăl lui care a făcut totul public.

Acesta a planificat momentul cererii în căsătorie cu mult timp înainte, astfel că a făcut pasul cel mare la petrecerea organizată de ziua mamei sale. Cântărețul Adi de la Vâlcea a publicat mai multe imagini, dar și un clip emoționant cu momentul în care Alexandru și-a făcut curaj și și-a cerut în căsătorie iubita - anunta a1.ro
„LUME, LUMEEE, aseară la petrecerea soției mele de aniversare, băiatul meu Alex a dat dovadă de bărbăție și și-a cerut iubita în căsătorie, m-a făcut cel mai fericit părinte. VREAU NEPOȚI ACUM!!! VĂ PUPĂ SOCRU MARE', a scris Adi de la Vâlcea, pe rețelele de socializare, alături de clipul în care Alexandru s-a lăsat în genunchi și a cerut-o de soție pe iubita lui.

Adi de la Vâlcea are o relație foarte frumoasă cu Alexandru, despre care nu se cunosc prea multe detalii. A fost mereu o persoană discretă și și-a ținut familia departe de ochii curioșilor, însă a mărturisit că Alexandru, fiul său, a fost un copil înțelegător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe