Miliardarul Gigi Becali isi aduce oile la Baile Olanesti

duminică, 11 iulie 2021

Miliardarul Gigi Becali se muta cu catel si purcel la Baile Olanesti? Sau mai bine spus cu oaie si… miel. Becali a cumparat recent de la un afacerist local o suprafata de teren in apropierea statiunii din judetul Valcea, ideala pentru turma sa de cateva sute de oi. O stana ultramoderna se va construi in curand langa Olanesti.

 

Are o avere de 400-450 milioane de euro, este pe poziția 11 în topul celor mai bogați români, construiește biserici, face donații, conduce mașini scumpe, dar cea mai mare bucurie a lui este una incredibil de simplă: să meargă cu oile la păscut. Gigi Becali a fost surprins de fotoreporterii Click! în imagini rare, pe câmpul de lângă vila din Pipera, pupând căprițele și stând la taclale cu ciobanul.

Fericirea nu se măsoară în bani, ci vine din cele mai mici și mai simple lucruri. Ne demonstrează acest lucru Gigi Becali, care acolo în natură, înconjurat pe animale, pare cel mai fericit om din lume. Oile au fost dintotdeauna marea lui pasiune și bunul neprețuit al averii sale. Zilele trecute, finanțatorul FCSB a fost surprins ieșind din curtea casei cu un bolid Mercedes GLE în valoare de cel puțin 100.000 de euro cu care s-a îndreptat spre câmpul din apropiere, unde îl așteptau oile.

 

Contrastul dintre modestia locului și opulența omului erau izbitoare, dar savuroase. Cu vestă Roberto Cavalli care costă cât 10 oi la un loc, încălțări de firmă de peste 1.000 de euro, telefon aurit, mirosind a parfum scump, Becali a intrat în țarcul animalelor și acolo, printre ele, cu o nuielușă în mână, parcă a devenit alt om: fața și ochii îi străluceau de bucurie în timp ce se juca cu ieduții tolăniți la umbra unei sălcii. După un scurt „dialog” cu ei și o sumară inspecție a turmei, omul de afaceri a mânat behăitoarele în afara țarcului și a plecat cu ele la păscut pe câmpurile din Pipera. I s-a alăturat și băiatul care are grijă de turmă și împreună au împărțit acest „job” ancestral vreme de o oră și jumătate. - scria presa centrala in mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe