Sparle si soparle, 01.07.2021

miercuri, 30 iunie 2021
  • Cu doar câteva ore înainte de expirarea termenului legal, deputatul liberal Cristian Buican și-a publicat declarația de avere. Cel supranumit „intangibilul”, deoarece nici un eșec electoral nu-l mișcă din funcție, a dat anul trecut, chiar în ajunul alegerilor locale... peste 20 de împrumuturi către diverse persoane fizice în sumă totală de circa 2 miliarde de lei vechi. La zestrea de 7 terenuri cumpărate între 2015 și 2019, numitul Buican a mai achiziționat în 2020 și 2021 două terenuri (în comunele Galicea și Budești), bașca apartamentul cumpărat în 2018 în Râmnicu Vâlcea. „Președintele” PNL Vâlcea mai deține bijuterii de 15.000 euro, active financiare de 15.000 euro, 6 vehicule, părți sociale la SC Lovagro SRL de 350 milioane de lei vechi, 30 de stupi apicoli, iar anul trecut a încasat peste 1,5 miliarde de lei vechi de la Camera Deputaților.

 

  • Cu „sprijinul” consilierilor locali liberali și de la USR (care s-au abținut de la vot), Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a RESPINS din nou miercuri documentaţia de urbanism „PUZ şi RLU - Construire locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, mun. Râmnicu Vâlcea, bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 5B”, iniţiator Romeo Impex Com SRL. A fost depus chiar și raportul informării şi consultării publicului nr. 17448 din 10.05.2021, întocmit de către proiectant ArhiNet Plus SRL, prin arhitect Cristinel Vlad, specialist cu drept de semnătură, înregistrat în Registrul Urbaniştilor din România, prin care a fost îndeplinită procedura prevăzută în Hotărârea Consiliului Local nr. 96 din 31.03.2011 privind aprobarea regulamentului local de implicare a publicului în elaborarea şi revizuirea planurilor de urbanism şi amenajare a teritoriului.

 

  • Reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea (DJST) au anunțat că instituția va organiza și anul acesta concursul local de proiecte. Conform acestor informații, perioada în care se va desfășura concursul la care facem referire este cuprinsă între 14 iunie și 26 noiembrie 2021. Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obţine accesând site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului, precum și site-ul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe