Inregistrare incendiara! PENAL: Viceprimarul Virgil Pirvulescu promite locuri de munca la societatile comerciale din subordinea Consiliului Local contra voturi la presedintia PNL Ramnicu Valcea!

duminică, 20 iunie 2021

Inregistrare incendiara a sedintei PNL Ramnicu Valcea! Viceprimarul liberal Virgil Pirvulescu, cel  care candideaza la functia de presedinte al Organizatiei Municipale, le spune membrilor PNL din Ramnic, cu subiect si predicat, ca daca il vor vota pe el ii va angaja la doua societati comerciale de stat din subordinea Consiliului Local. Este vorba de societatea de transport public SC ETA SA si operatorul de servicii publice Piete PREST SA! Tonul fostului sef de la Finante Valcea este unul autoritar, cu accente dictatoriale am putea spune! Iata ca liberalii isi dau arama pe fata si spun clar ca ei vaneaza ciolane publice de ros!

Iata ce le spune membrilor PNL din Ramnicu Valcea - viceprimarul Virgil Pirvulescu:

Poate ca unii dintre dumneavoastra aveti probleme cu locurile de  munca... va trebui sa va ajutam, nu-mi cereti lucruri imposibile, dar lucrurile posibile,  aveti cuvantul meu de onoare - le voi rezolva! Si in cele 2 societati unde suntem deja majoritari, vorbesc de ETA si Piete Prest, vom reusi sa facem treaba (NR - adica sa fie angajati lipitorii de afise ai PNL si pusi pe liber specialistii din cele doua societati!), v-am zis sa nu rascolim zonele acum decat dupa alegerile de la municipiu (NR - alegerile pentru functia de presedinte al PNL Ramnicu Valcea, unde Pirvulescu este candidat, deocamdata, unic). Dupa alegerile de la muncicipiu - cuvantul de ordine va fi forta si membrii PNL!

Ascultati aici inregistrarea:

https://www.youtube.com/watch?v=46bHZY63_d4

Alo, DNA, ce parere aveti?!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe