Videochatul – o carieră a prezentului. Poate fi și de viitor?

marți, 27 aprilie 2021

 

A lucra în domeniul videochat este o meserie care adesea ridică un semn de întrebare atunci când o aduce cineva în discuție. Această industrie a fost mult timp tratată drept fiind ceva tabu, însă adevărul este că a fi model videochat este în primul rând o meserie legală și, în al doilea rând, este una profitabilă. Carierele din prezent care pot avea un viitor nu sunt neapărat cele mai evidente, însă o privire mai atentă te va ajuta să înțelegi de ce videochat-ul poate fi una dintre acestea.

Patru motive pentru care merită să te angajezi drept model videochat

Îți asigură un loc de muncă sigur

Piața muncii este într-o continuă schimbare, în special atunci când ești tânără. Stabilitatea locului de muncă nu este mereu garantată, astfel că este util să te orientezi înspre un loc de muncă în care știi sigur că vei putea profesa pentru o perioadă îndelungată. Industria videochat este una înfloritoare, deoarece flow-ul de clienți este unul continuu și agențiile de angajare în acest domeniu oferă transparență față de modelele angajate, deoarece acestea lucrează în termeni contractuali legali. Astfel, te poți gândi la industria videochat ca la o industrie care îți va asigura o carieră pe o perioadă extinsă. 

Îți aduc un venit stabil

Un model de videochat câștigă începând cu 1000 de dolari din primele două luni. Comparativ cu locurile de muncă unde vei lucra pe un salariu minim sau unde trebuie să aștepți câțiva ani pentru a ajunge la un astfel de salariu lunar, jobul ca model de videochat îți oferă posibilitatea de a câștiga un salariu sigur într-un timp rapid. Modelele pot reuși să își crească salariul cu până la de șase ori mai mult dacă au vechime de aproximativ douăsprezece luni într-o agenție, un avantaj pe care puține joburi îl pot oferi.   

Vei găsi o echipă încurajatoare

Este important de reținut că nu ești pe cont propriu atunci când decizi să te angajezi în acest domeniu. Posibilitățile de angajare la studioul de videochat Kendra Studio îți asigură o echipă de profesioniști care te vor ajuta să-ți pui cariera pe picioare și îți vor asigura sesiuni de training și ajutor pentru a-ți construi un portofoliu solid.

Poți avea un program de lucru flexibil

Una dintre problemele generației tinere atunci când vine vorba de angajare la un job cu program full-time este faptul că programul nu mai lasă loc de timp liber suficient, indiferent de salariul pe care îl câștigă. Ca model, ai avantajul de a-ți  alege orele la care să lucrezi și de a avea libertatea să-ți stabilești schimburile de tură în funcție de programul tău personal. În plus, ai opțiunea de a lucra part-time, pentru a putea îmbina cariera de model cu studii universitare sau chiar cu un al doilea job.
Acestea sunt doar patru mari avantaje pe care le vei întâlni la primul contact cu o agenție de videochat, însă lista poate continua. Jobul ca model te scoate din sfera de convenționalitate și îți extinde orizonturile în ceea ce privește o carieră de viitor, deoarece îți aduce o serie de avantaje care te scot din rutina unui job de birou, cu program de la 9 la 5, fiind o opțiune de carieră promițătoare. 

Sursă foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe