Iată 3 lucruri pe care ar trebui să le ai în casă în timpul pandemiei

vineri, 16 aprilie 2021

 

Având în vedere situația actuală din țară cu siguranță îți dorești să te protejezi cât mai bine și să ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale. Un lucru foarte important pe care trebuie să îl faci de fiecare dată când ieși din locuință și mergi într-un magazin este să te dezinfectezi și să porți masca așa cum este indicat. Totuși, sunt și câteva lucruri de care ai avea nevoie la tine acasă și ți-ar fi de folos. Dacă vrei să știi care sunt acestea, citește în continuare acest articol.

3 lucruri de care ai nevoie în timpul pandemiei

Pulsoximetru

Dacă ești o persoană în vârstă sau care suferă de anumite afecțiuni, atunci un pulsoximetru poate fi un obiect de care ai putea avea nevoie și care te-ar putea ajuta. Fiind pandemie în felul acesta vei avea la îndemână obiectul necesar care îți poate spune exact cât ai pulsul, saturația de oxigen din sânge și indicele de perfuzie periferic. Poți avea acest obiect chiar la tine acasă, așa că alege un pulsoximetru portabil pe care să îl ai mereu la îndemână. În acest sens, poți găsi pe lerato.ro modele calitative, la prețuri avantajoase.

Mască de protecție

Având în vedere că masca de protecție este obiectul pe care îl purtăm cel mai des în ultima vreme, și este nelipsit atunci când părăsim casa, ai nevoie și de acestea într-o cantitate cât mai mare. Dacă vrei să eviți deplasările dese la magazin pentru achiziționarea unora noi, cumpără din timp mai multe în așa fel încât să le ai la îndemână o perioadă mai lungă de timp. Dacă îți dorești o mască de protecție reutilizabilă, poți achiziționa una online, fără să mai fie necesar să mergi în magazin după aceasta.

Vizieră de protecție

Dacă tu nu ești una dintre persoanele care au posibilitatea să lucreze de acasă pe timpul pandemiei, atunci unul dintre lucrurile de care ai avea nevoie este viziera de protecție pe care să o folosești în spațiile închise, în spitale, depozite și laboratoare. Este transparentă și îți protejează fața, nasul și ochii și limitează accesul prafului și a altor substanțe lichide sau a vaporilor. Este recomandată pentru persoanele care lucrează cu publicul și nu trebuie să aibă un contact direct cu persoanele.

În timpul pandemiei toată lumea trebuie să se protejeze și să acorde atenție maximă sănătății și protejării împotriva virusului. Dacă vrei să ai toate produsele de care ai nevoie la îndemână, nu ezita să comanzi online și cu siguranță vei fi mulțumit de ceea ce vei primi. Pentru a obține toate informațiile de care ai nevoie nu uita să te consulți cu un specialist și să urmezi instrucțiunile.

Sursa foto: pexels.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe