Consilierii locali PNL si USR pun în pericol viaţa copiilor din curtea Liceului de Arte Victor Giuleanu!

joi, 28 ianuarie 2021
Atunci când spui că eşti ales de cetăţeni şi votezi împotriva lor
Sedinţele de Consliliu Local au ajuns să fie urmărite cu mult interes. De ce oare? Pentru că cei din PNL şi USR nu înţeleg că s-a sfârşit campania electorală.
Am avut două zile pline în care comisiile de specialitate, cum, necum, AU DAT nişte AVIZE, să spunem că sunt din bucătăria internă a acestora, în care oala fierbe mocnit, dar, nu va mai dura mult.
Azi, SURPRIZĂ, avize favorabile, votate ieri în comisii, NU au mai reprezentat nicio prioritate pentru aceşti aleşi PNL şi USR care de fiecare dată susţin, la microfon, că au fost votaţi de cetăţeni. Trec, dintr-una în alta, ia sa intrebam cetăţenii îî cuosc, le ştiu pregătirea, îi identifică din punct de vedere profesional?
Au fost 26 de proiecte propuse pe ordinea de zi la care NU AŢI DAT NICIUN VOT!
Stop Joc: Când gândiţi liberal? Când vă jucaţi cu oamenii care lucrează în primărie pe care îi decredibilizaţi ca pregătire? Când susţineţi investitorii sau când chipurile propuneţi să facem economii?
Ce aţi avut, dragi colegi, cu aprobarea reţelei şcolare, propusă de conducerea liberală a ISJ Vâlcea, cu investiţia în valoare de 15000 EURO, fonduri suportate integral de către Grupul CEZ România de la Liceul Tehnologic Ferdinand, cu dărâmarea construcţiilor care pun în pericol viaţa copiilor din curtea Liceului de Arte Victor Giuleanu? Ar trebui ca domnii directori şi colegii lor profesori să vă ceară explicații când vă duceti în Consiliile de Administraţie ale şcolilor.
Sunt multe întrebări fără răspuns, dar păcat de acest circ care ‘’dezvoltă” oraşul, învrăjbind oamenii!
Adina Dobrete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe