Sparle si soparle, 10.12.2020

joi, 10 decembrie 2020
  • Deși în campania electorală se declara „sărac și cinstit”, viceprimarul (!) Râmnicului, Virgil Pîrvulescu, este posesorul unei averi impresionante. Concret, anul trecut, acesta a încasat 1,1 miliarde de lei vechi din salarii de la AJFP Vâlcea, circa 600 milioane de lei vechi din diverse chirii, plus 5,1 miliarde de lei vechi din dividende de la firma SC Conexpert SRL. Din tot acest „purcoi de bani”, numitul Pîrvulescu a dat cu împrumut 45.000 euro lui Liviu Pătru, 730 milioane de lei vechi lui Marian Stănciucu, la care se adaugă un plasament de 32.500 euro la firma Exellon Invest. La Banca Transilvania, Virgil Pîrvulescu are un depozit bancar de 36.000 euro, iar averea „viceprimarului” mai cuprinde 8 (opt) terenuri de dimensiuni uriașe, în Râmnicu Vâlcea (două) și în comuna Gușoeni (șase), o vilă și un spațiu comercial, ambele în Râmnicu Vâlcea. Spre surpriza tuturor, Pîrvulescu menționează în declarația de interese că este membru în MLNR, adică... Marea Lojă Națională din România!

 

  • Probleme de „mare importanță” au fost dezbătute în cadrul ședinței Consiliului Județean Vâlcea, după alegerea celor doi vicepreședinți, un consilier județean PNL atrăgând atenția că Andra Bica și Florian Marin au depus jurământul... de două ori: ca și consilieri județeni și, apoi, ca vicepreședinți. În plină pandemie și cu iarna care bate la ușă, acestea sunt „urgențele” ridicate de liberali.

 

  • Candidatul PNL Valcea la Senat, Claudia Mihaela Banu, a obtinut 27,45 la suta din voturile valcenilor si, potrivit calculelor de ultima ora, va fi la redistribuire primul senator – femeie al judetului Valcea!  Claudia Banu a obtinut acest rezultat merituos, luptandu-se atat cu adversari externi (PSD , PMP, USR), dar si interni – cel putin doi colegi de partid (un director de institutie publica si un impostor cu studii la bariera, cu caracter 0) facandu-i anticampanie! Precizam ca PNL Valcea a obtinut la Camera Deputatilor un rezultat de 26,96 la suta, sub numarul de voturi de la Senat!

 

  • Deunăzi, Tribunalul Ilfov a admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție cu inculpata Angelica Barna (din județul Vâlcea) și a condamnat-o la pedeapsa de 2 ani și 9 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei, pentru săvârșirea a două infracțiuni de participație improprie în forma instigării la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, ambele în formă continuată. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Râmnicului la Direcția Administrării Domeniului Public și la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe