Trenduri: Cum se poarta botinele albe în acest sezon

sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/SMKCrgH2GVw

 

Botinele albe au fost dintotdeauna un simbol, o adevărată declarație în ceea ce privește libertatea vestimentară. Ele nu s-au demodat o dată cu trecerea timpului ci din contră, au fost elemente de bază în ținute vestimentare indiferent de sezon. Iată cum poți purta botinele albe în acest sezon, în funcție de ținutele preferate. 

Botine albe și fuste peste genunchi

Indiferent dacă alegi fustele drepte sau plisate, ori fustele din lână sau tafta, botinele albe sunt o alegere inspirată. Este important să alegi culori care să pună în evidență botinele, mai ales dacă acestea au și detalii. Ca să-ți alegi perechea potrivită de botine albe nu va fi nevoie să cauți prea mult, deoarece vei vedea că în această perioadă a anului sunt o mulțime de reduceri la botine.

Botine albe și jeanși

În general jeanșii se potrivesc în aproape orice combinație, drept pentru care nu va fi deloc greu să îi integrezi în ținute alături de botinele albe. Poți folosi mom jeanși sau jeanși mulați, chiar și deasupra gleznei, deoarece ei se vor potrivi perfect labotinele alese. Va trebui să ai în vedere faptul că jeanșii ar trebui să nu acopere botinele, deoarece frumusețea acestora va fi pusă în valoare tocmai de o lungime mai mică a pantalonului. 

Botine albe și palton alb

O combinație foarte specială este cea care include albul pentru elementele vizibile ale ținutei. Jacheta sau paltonul de culoare albă, împreună cu alte culori contrastante, pot realiza un efect vizual nemaipomenit. Combinația cu negrul te va ajuta să pari mai suplă și mai slabă, plus că cele două culori (sau nonculori) se potrivesc cel mai bine ca și contrast. 

Paltoanele în general se potrivesc foarte bine cu botinele de orice tip, fiind o combinație deosebită în sezonul toamnă. Poți folosi paltoane de orice tip, fie că vorbim despre oversize, paltoane cambrate sau în carouri, deoarece atenția tuturor se va îndrepta spre botine, în special datorită culorii acestora. 

Botine albe și rochii

La fel ca și în cazul fustelor, rochiile se potrivesc foarte bine la botine și mai ales la cele de culoare albă. Poți apela la orice fel de rochie, fie că vorbim despre rochii groase, de lână, despre rochii din bumbac, sau chiar rochii vaporoase. Efectul va fi spectaculos și unic, plin de eleganță și potrivit sezonului.

Ținutele de petrecere și botinele albe

Sezonul de toamnă-iarnă aduce cu sine și cele mai reușite petreceri. Ca să arăți absolut minunat vei avea nevoie de ceva care să atragă atenția. Ținuta de club va fi cu siguranță spectaculoasă, însă o pereche de botine albe, o va pune în valoare mult mai ușor. Nu uita că botinele au o înălțime mai joasă decât cizmele, dar mai mare decât pantofii, așa că pot crea iluzia piciorului mai scurt, însă acest mic inconvenient se poate rezolva cu ușurință dacă alegi rochii sau fuste scurte, în culori diverse.

Botine albe și pantaloni scurți 

Una dintre tinutele smart-casual care au cucerit lumea modernă are la bază folosirea pantalonilor scurți. Deși vorbim despre sezonul de toamnă, pantalonii scurți pot fi purtați la dresuri colorate sau simple, nude sau negre, iar botinele albe se vor potrivi de minune în acest context. Uneori poți încerca chiar și combinații îndrăznețe, prin folosirea dresurilor de tip plasă, iar pentru a acoperi această ținută poți folosi o jachetă sau un palton casual. Este important să știi că pantalonii scurți pentru ținutele de toamna sunt puțini diferiți de cei specifici ținutelor de vară, deoarece se folosește foarte mult denimul, iar lungimea articolelor de toamnă este mai mare decât cea a celor de vară.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe