Sparle si soparle, 12.11.2020

joi, 12 noiembrie 2020
  • Din declarația de avere a „noului” primar liberal al comunei Dăești, George Popolan, aflăm că acesta a încasat anul trecut, sub formă de salarii suma totală de 600 milioane de lei vechi, pe când la CEC Bank edilul șef Popolan deținea un depozit bancar de 1,6 miliarde de lei vechi, din care, mai are în prezent „doar” 750 milioane de lei vechi. Liberalul nostru mai menționează în declarația de avere un tractor UTB fabricat în... anul 1979, și două apartamente în Râmnicu Vâlcea primite în anul 2018 drept „moștenire”. Tot George Popolan mai menționează în declarația de interese că este asociat la firma SC Geotaxi SRL, o societate înfințată în 2003 cu sediul în Râmnicu Vâlcea, cu obiect de activitate Transport cu taxiuri și care anul trecut a avut un profit uriaș de 1,6 miliarde de lei vechi la o cifră de afaceri de 2,4 miliarde de lei vechi și cu 6 angajați.

 

  • „Văd că PNL-ul nu are nici o problemă astăzi să-l promoveze în funcția de viceprimar pe «adolescentul politicii vâlcene», cel despre care, prin august, spuneau într-un comunicat de presă: «Andrei Gheorghiu, deși se declară omul nou în politică, are aceleași metehne vechi pe care le condamnăm cu toții. Andrei Gheorghiu a sacrificat așteptările tuturor râmnicenilor de a avea un candidat unic, doar pentru scopul personal, acela de a specula șansa asigurării unei minime notorietăți». Eh, ca la olteni, NE FĂCURĂM și vice!”, scrie pe un site de socializare Ana Preoteasa, fostă fruntașă liberală, azi candidata de pe locul 3 la Camera Deputaților din partea PMP.

 

  • Consiliul Județean Vâlcea a declanșat selecţia unui partener privat din România în vederea elaborării unei diagnoze privind gradul de alfabetizare şi a realizării unor măsuri de prevenire şi diminuare a abandonului şcolar la nivelul judeţului Vâlcea. Activităţile orientative avute în vedere pentru Consiliul Judeţean Vâlcea, în cadrul parteneriatului, sunt: să ofere partenerului toate informaţiile necesare existente la nivelul judeţului Vâlcea privind grupurile relevante şi datele statistice privind abandonul şcolar sau orice alte informaţii sau documente disponibile necesare; să asigure partenerului suportul necesar în vederea identificării unor oportunităţi active de finanţare nerambursabilă şi a realizării demersurilor necesare în vederea accesării acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe