NORDTEK packaging, membru NORDTEK GROUP si-a propus ca sa ofere solutii de ambalare pentru clientii aflati in, si in afara Europei, in fiecare tara

miercuri, 18 noiembrie 2020

NORDTEK packaging, membru NORDTEK GROUP  si-a propus ca sa ofere solutii de ambalare pentru clientii aflati in, si in afara Europei, in fiecare tara.  Producatorul de ambalaje, prin intermediul  webshopului  "All In Packaging" este prezent in multe tari, tradus in peste 15 limbi diferite ca sa poata oferi clientilor solutii moderne de ambalare. Acest webshop  este absolut deosebit, deoarece pe langa produsel oferide de Nordtek, se regasesc produsele  partenerilor locali si internationali.

NORDTEK este un producator de ambalaje prezent pe piata internationala din 1997. A urmarit mereu cu mare atentie necesitatile clientilor si a facut tot posibilul ca sa gaseasca solutii inovatoare de ambalare, in concordanta cu cele mai exigente si cele mai noi cereri. Asta a fost motivul pentru care a dezvoltat de fapt sistemul  "All In Packaging" , la care fiecare client se poate conecta cu usurinta si poate comunica facil, indiferent de faptul ca sunt multinationale mari sau clienti doritori de un numar mai mic de ambalaje.

Nordtek, producatorul de ambalaje, pune foarte mare accent pe inovatii, pentru a ajuta fiecare partener sa creasca semnificativ vandabilitatea produselor. Din acest motiv, a facut posibil ca orice client in doar trei pasi simpli sa poata sa isi personalizeze ambalajul, indiferent de faptul ca e vorba de o comanda mare sau una de cateva bucati. In acesti pasi, clientii aleg materialele utilizate pentru ambalare, apoi isi aleg ambalajele preferate si la urma isi aleg si etichetele preferate.

Producatorii de ambalaje au in oferta lor o gama variata de produse destinate industriei cosmetice, chimicale, alimentare sau ale diferitelor ramuri din sanatate. Flacoane pentru cosmetice, dozatoare cu pompa, sticlute sau diferite recipiente cu pulverizator, sau chiar si recipient pentru cosmetice tip creuzet, toate pot fi gasite in oferta accesibila online.

Cum toata lumea, am inteles si noi importanta protectiei mediului, si din acest motiv am dezvoltat serviciul QDP (Quality Discount Packaging) Ce inseamna asta? Redistribuirea ambalajelor surplus, neutilizate, care genereaza alte cheltuieli nedorite din cauza costurilor ridicate de depozitare. Aceste produse, nealterate, noi le cumparam si le oferim spre vanzare altor clienti, la un pret mai scazut. Aceste produse le veti putea gasi in webshop, cu mentiunea QDP adaugata.

In speranta unei colaborari fructuoase, va asteptam sa consultati webshopul "allinpackaging.ro".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe