George Botoran, candidat USR PLUS la Senat: Noi suntem oamenii care muncesc planificat, cu ținte corecte și curajoase

miercuri, 4 noiembrie 2020
Noi suntem USR PLUS, o alianță de oameni noi în politică. Aparținem ultimei generații din politica românească și ne-am născut din nevoia poporului român de a aduce în politică oameni care au o viziune mai clară asupra lucrurilor și metode mai eficiente de a-și atinge obiectivele. Noi suntem oamenii care muncesc planificat, cu ținte corecte și curajoase.
Cu noi se încheie o perioadă din istoria României, a confuziei și a lipsei de planificare, și începe o alta, a clarității și a realizării unui proiect național de succes. Nu știm dacă cei dinaintea noastră au avut cu adevărat obiective politice de modernizare și de dezvoltare a țării. Judecând după rezultate, se pare că n-au avut.
Noi credem că nu trebuie să pornești la drum în viață și în politică fără un plan clar. Se poate ca în viață să ți se ofere și alte oportunități de a reuși, dacă ai eșuat la prima încercare. În politică însă, trebuie să pleci acasă ori de câte ori greșești pentru că cei care au de suferit de pe urma ta sunt milioane de români. Noi, USR PLUS, ne propunem să trecem imediat la treabă într-o Românie curățată de hoție și de hoți. Corupția românească este un coșmar care se poate încheia deîndată ce politica de la vârf va fi făcută de cei curați și pricepuți.
Eu sunt George Botoran și candidez pentru un post de senator în județul Vâlcea. Poți susține prin votul tău un grup de luptători împotriva corupției și a hoției. Votează candidații USR PLUS !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe