Sparle si soparle, 10.09.2020

joi, 10 septembrie 2020
  • Bine a sesizat candidatul PSD la Primăria Berislăvești, Nicolae Popescu, despre pliantele electorale ale contracandidaților PNL, care arată „ca dracu” în tot județul Vâlcea, lucru ce demonstrează incompentența oamenilor deputatului Cristian Buican în conceperea unor simple materiale electorale. „Nu vă pot spune cât de surprins am fost văzând că tot ce le oferă PNL oamenilor este o broșură mică, un calendar al următorilor 4 ani și poza dumnealui. Să vii în fața oamenilor și să spui doar că vrei o schimbare, în contextul în care eu candidez pentru prima dată, reprezentând viitorul, nu pentru a treia oară, ca Popescu Vasile (Viorel), care reprezintă trecutul, fără a avea un program electoral, fără a spune ce vrei să faci și, mă repet, ce vrei să faci, pentru că de făcut nu mai încape vorba, nu poate, nu știe să facă nimic, pentru mine ca și locuitor al comunei, e dezamăgitor. Cum am mai spus, și nu întâmplător, am ales sloganul «Faptele fac diferența»”, menționează pe un site de socializare actualul primar din Berislăvești și cel care are cele mai mari șanse de câștiga alegerile.

 

  • Locuitorii din orașul Berbești trebuie să cunoască „caracterul” celui care aspiră la fotoliul de primar din partea PNL, pe numele lui Milorad Cumpănășoiu. După ce, timp de 12 ani, a „ros un os” pe lângă actualul primar liberal Vintilă Chelcea, insul fără scrupule Milorad Cumpănășoiu l-a marginalizat și l-a ignorat total în ultimele zile, edilul șef din Berbești nefiind inclus nici măcar... pe lista de consilieri locali ai PNL pentru mandatul 2020-2024. Drept răzbunare, Vintilă Chelcea s-a apucat să facă campanie electorală prin orașul Berbești candidaților... Partidului Ecologist Român. Este bine ca electoratul din Berbești să cunoască toate aceste lucruri și să voteze în cunoștință de cauză!

 

  • Ditamai stațiunea turistică Voineasa se confruntă de mai mulți ani cu o problemă serioasă: nu dispune de nici un fel de stație de carburanți PECO. Nu ar fi o mare problemă dacă ar fi o localitate oarecare, dar aici vorbim de turism, de distanțele mari pe drumuri, de cei care vor să ajungă pe șoseaua Transalpina (peste 60 de km), astfel că șoferii care ajung în Voineasa trebuie să facă... cale întoarsă în Brezoi pentru a-și face plinul cu benzină sau motorină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe