|marți, septembrie 27, 2022
  • Follow Us!

Delta Dunarii vine la tine cu cele mai delicioase icre de peste: icre de crap sau de stiuca 

icre

 

Nutritionistii recomanda in aceasta perioada consumul de peste si de preparate din peste, pentru a asigura organismului un aport nutritional benefic. Salata de icre contine o multitudine de vitamine, dar si calciu, magneziu, fier sau alte tipuri de minerale, care – in combinatie cu grasimile sanatoase, precum Omega 3, asigura un echilibru organismului.

Daca ti-e pofta de icre de peste, fie crap salbatic, fie stiuca de apa dulce, iti recomandam sa alegi un produs 100% natural, inspirat din cele mai vechi retete din inima Deltei. Ele sunt transmise din generatie in generatie inclusiv de producatorii locali, care le distribuie si in comert. Le poti gasi la pret bun, iar daca ti-era dor de Delta, vine ea la tine prin gustul si savoarea preparatelor unice.

 

Reteta straveche pastrata pana astazi

Se spune ca acest preparat a fost creat pentru prima oara de catre vechi greci ai Dobrogei, care au lasat reteta mosterile locuitorilor din Tulcea, Sfantul Gheorghe, Sulina si Chilia. Oamenii locului au adaptat-o la specificul local, la ingredientele de care puteau dispune, fiind astazi in forma pe care o cunoastem cu totii.

In Dobrogea, nimeni nu se abate de la reteta de baza, care are diverse nuante, in functie de familia in care s-a transmis, fie prin viu grai, fie in scris. Exista un fel de magie a locului care asigura savoarea de neegalat a acestui tip de produs, ce nu poate fi usor reprodus. Ingredientele de baza, insa, sunt extrem de simple: sunt necesare, bineinteles, increle din pestele capturat de pescarii zonei, nelipsitul ulei vegetal de floarea soarelui, zeama de lamaie si apa carbogazoasa. Impreuna, creeaza echilibrul perfect al gustului autentic.

 

De stiuca sau de crap salbatic, preparatele din peste au multiple beneficii

Nu intamplator nutritionistii din intreaga lume recomanda consumul de peste si de preparate din peste. Beneficiile aduse organismului sunt multiple. Icrele sunt considerate un remediu natural, avand atat un scop combativ, cat si un scop profilactic.

Consumul regulat poate trata anumite afectiuni, poate ameliora o simptomatologie usoara sau chiar preveni boli. Este cunoscut faptul ca acest preparat de peste e bogat in vitamina D si B 12, dar si in minerale, precum: fier, calciu, magneziu, fosfor si asa mai departe. Omega 3 si Omega 6 sunt grasimi esentiale pentru buna functionare a functiilor cognitive, dar si pentru protejarea sistemului osos, muscular. Acest produs ajuta la imbunatatirea memoriei, combate simptomele depresiei.

 

Salata de icre de peste 100% naturala: vezi produsul Deltaica.ro

Pestele este capturat la setca si navod chiar din Delta Dunarii de catre comunitatea locala de pescari si este prelucrat corespunzator normelor de igiena si siguranta in vigoare. Nu intamplator se spune ca, daca ti-e dor de Delta, ea vine la tine prin aceste produse care redau gustul autentic al produselor din zona.

Acest brand, Deltaica.ro, are la baza o afacere de familie din Tulcea transmisa din generatie in generatie, pana in zilele noastre. Familia care o detine are un respect deosebit pentru natura, dar si pentru specialitatile gastronomice specifice pescaresti, pe care le distribuie in 7 mari orase din tara. Poti cumpara produse naturale din peste de la Deltaica.ro din Bucuresti, Constanta, Tulcea, Harsova, Brasov, Iasi si Galati, la un pret foarte bun. Vei avea parte de toate beneficiile specialitatilor naturale 100%, fara aditivi, conservanti, E-uri si alte substante.

Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: vanzari@deltaica.ro

One Response to Delta Dunarii vine la tine cu cele mai delicioase icre de peste: icre de crap sau de stiuca

  1. Gustav Schuster

    Livrati/vindeti icre si in Germania ?

     

Leave a Response