Cum să îți personalizezi camera de zi? 4 modalități pentru a o amenaja unic, în stilul tău!

joi, 16 aprilie 2020

 

Camera de zi este extrem de importantă fiindcă, de regulă, este cea în care petreci cel mai mult timp. De aceea, este esențial să o amenajezi într-un mod cât mai frumos și armonios, pentru a-ți oferi o energie pozitivă și o stare de bine. Dacă nu știi care sunt primii pași pe care ar trebui să îi faci, informează-te, fă-ți un plan și apoi treci la treabă!

În acest articol, vei afla 4 modalități de a-ți amenaja camera de zi într-un stil unic și original!

 

 

  • Alege culorile care îți plac!

 

 

Culorile sunt un element de bază când vine vorba de crearea unui decor special și uniform. Aceasta este o zonă în care este permis să te joci cât poți de mult – nu te limita la variante tradiționale sau simpliste, ci încearcă să experimentezi și să-ți propui noi abordări! Fie că optezi pentru un perete colorat sau pentru obiecte speciale, nu uita să le faci să fie în concordanță cu întregul design. Poți jongla chiar și cu piesele de mobilier din cameră – personalizează-ți biblioteca sau dă-i un aer nou canapelei tale, cu ajutorul unor huse de canapele unicolore, care pot schimba cu totul atmosfera din camera ta!

 

 

  • Integrează-ți pasiunile în decorul pe care îl creezi!

 

 

Pasiunile și hobby-urile tale sunt părți esențiale din viață, fiindcă îți generează mulțumire și bucurie. Ținând cont de acest lucru, încearcă să le aduci în câmpul tău vizual de zi cu zi! Dacă iubești fotografia sau arta, decorează-ți pereții cu imagini create de tine sau de artiștii tăi preferați. Dacă adori călătoriile, poți opta pentru o hartă, pe care să poți bifa atât locurile în care ai fost, cât și cele în care îți dorești să mergi. Oricare ar fi pasiunea ta, fă-o parte și din viața ta acasă – îți va reaminti constant de lucrurile importante pentru tine și de activitățile care te fac fericit.

Cum să îți personalizezi camera de zi 4 modalități de a o amenaja în stilul tău unic (3)

 

  • Cu cât mai simplu, cu atât mai bine!

 

 

Simplitatea este esențială în amenajarea unei locuințe, fiindcă are scopul de a armoniza imaginea de ansamblu. Ferește-te de aglomerarea inutilă a livingului tău și o să vezi că te vei simți mult mai bine într-un spațiu cât mai liber și mai aerisit. Renunță la mobilierul masiv, care încarcă decorul din punct de vedere optic și alege variante minimaliste și moderne, care nu necesită mult loc! Informează-te cu privire la ideile pe care le poți pune în practică și pornește pe drumul creativ al amenajărilor interioare!

 

  • Folosește-ți creativitatea și imaginația!

 

Sfaturile specialiștilor sunt importante și este bine să ții cont de ele, dar nu uita să îți pui în valoare și stilul tău personal. Dincolo de recomandările pe care le descoperi, ai grijă ca procesul de creație să aibă amprenta ta personală – vei simți o satisfacție aparte când vei vedea rezultatul pe care l-ai obținut prin forțele proprii!
Cum să îți personalizezi camera de zi 4 modalități de a o amenaja în stilul tău unic (1) Cum să îți personalizezi camera de zi 4 modalități de a o amenaja în stilul tău unic (2)

Așadar, amenajarea camerei de zi este o activitate plăcută, care trebuie să reunească toate lucrurile care te bucură, din punct de vedere vizual și estetic. Încearcă să-ți găsești propriul drum către materializarea imaginii pe care o vizualizezi în gând! Dă dovadă de inventivitate și originalitate!

 

Sursă foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe