|joi, ianuarie 20, 2022
  • Follow Us!

Consilierul juridic Iancu Ion de la Primaria Babeni si sotia acestuia, avocata Nina Tenzi Ion,  camatari fiorosi dati pe mana Parchetului si a DIICOT-ului!  

Catuse

Un angajat al Primariei Babeni, consilierul juridic Iancu Ion, este camatar in timpul liber! Acesta face parte dintr-un grup infractional organizat, impreuna cu sotia, avocată – Tenzi Nina Ion (cu aspiratii de… judecatoare, cu multiple examene ratate!) cumnatul si un alt camatar din Ramnicu Valcea. Toti sunt acuzati de mai multe persoane de: inselaciune, camata si santaj! Procurorii si DIICOT-ul au intrat pe fir si cerceteaza cazul. La iveala ies aspecte SOCANTE in legatura cu modul infractional in care actioneaza cei patru membri ai grupului infractional organizat. Ziarul de Valcea, impreuna cu mai multi colegi de presa, investigheaza acest caz. Vom reveni cu o ancheta care va zgudui judetul Valcea! In acest dosar sunt implicati inclusiv notari, o avocata si executori judecatoresti! Tineti aproape!

De asemenea, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate verifica declaratia de avere a functionarului camatar Iancu Ion care a omis sa mentioneze mai multe bunuri imobiliare si importante sume obtinute din camatarie, pe care a incercat sa le ascunda prin tot felul de tertipuri.

Deoarece avem informatii ca Iancu Ion a tepuit mai multe persoane fizice si juridice din judetul Valcea, acestea pot sa ne trimita documente in legatura cu actiunile acestui camatar la adresa electronica ziaruldevalcea@yahoo.com

Toate informatiile vor ajunge pe masa procurorilor!

Nicu Trandafir

Leave a Response