|joi, aprilie 22, 2021
  • Follow Us!

Fetiță de 10 ani din Ramnicu Valcea, violată în scara blocului. Suspectul este un bărbat de 46 de ani 

MCZoPTQ0MCZoYXNoPWUzODg5YjNkODVlNTc2ZTRhOTMxNGUzYmFmZDA3ZGU1.thumb_

O fată de 10 ani din Râmnicu Vâlcea a fost violată în scara unui bloc din oraș. Polițiștii au reținut vineri un suspect în acest caz, un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost alertați, joi, de o femeie din oraș care a anunțat că fiica ei, în vârstă de 10 ani, a fost violată de un bărbat necunoscut, în scara unui bloc.

Potrivit IPJ Vâlcea, oamenii legii au reținut un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, pe care-l cercetează pentru agresiune sexuală.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei au fost transmise tuturor polițiștilor din județ. Astăzi, 17 ianuarie a.c., polițiștii au reușit să identifice cu operativitate un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, bănuit de comiterea faptei. Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Potrivit acestora, bărbatul va fi prezentat, sâmbătă, instanței cu propunere de arestare preventivă.

PENTRU ASTFEL DE ANIMALE, CA OAMENI NU PUTEM SA LE SPUNEM, AR FI POTRIVITA PEDEAPSA CAPITALA, CASTRAREA CHIMICA SAU INCHISOAREA PE VIATA!!! ASTEPTAM CU INTERES SOLUTIA PROCURORULUI IN ACEST CAZ!!!

Din zonă au fost extrase imaginile de pe camerele video, acesta fiind individul:

suspect-agresiune-sexuala-715x400

Leave a Response