|vineri, august 12, 2022
  • Follow Us!

Adi de la Vâlcea s-a judecat cu Poliţia 4 ani pentru o amendă! Decizia a fost devastatoare pentru manelist! 

media-137641051122609500

Adi de la Vâlcea s-a judecat cu Poliţia pentru o amendă, dar a pierdut procesul.

Adi de la Vâlcea s-a judecat cu Poliţia pentru o amendă pe care a primit-o în trafic, în judeţul Argeş, în 2014. Considerând că nu a încălcat legea, manelistul a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, dosarul fiind înregistrat pe 30 septembrie 2014 la Judecătoria Râmnicu Vâlcea. (vezi motivul pentru care Adi de la Vâlcea a fost operat de urgenţă)

Citeste si: Nepoata lui Adi de la Vâlcea se plimbă prin Paris cu un bolid Ferrari FOTO

Citeste si: Nepoata lui Adi de la Vâlcea a îmbrăcat rochia de mireasă!

Citeste si: Adi de la Vâlcea, prima apariție după operația suferită! “A fost prima oară când am ajuns pe un pat de spital”

Adi de la Vâlcea s-a judecat cu Poliţia  4 ani pentru o amendă. Procesul s-a mutat de la Râmnicu-Vâlcea la Piteşti

Pe 18 noiembrie 2014, dosarul a fost mutat la Piteşti. “Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Rm. Vâlcea. Declină în favoarea Judecătorie Piteşti, competenţa de soluţionare a cauzei. Fără cale de atac”, a fost hotărârea judecătorilor. Pe 10 decembrie 2014, dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Piteşti.

Adi de la Vâlcea s-a judecat cu Poliţia  4 ani pentru o amendă: “Respinge apelul ca tardiv declarat”

„Respinge plângerea ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Piteşti. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 09.04.2015”, a fost decizia. Adi de la Vâlcea a făcut apel, dar a făcut-o prea târziu. Pe 18 decembrie 2018, la peste 4 ani de la termenul iniţial, judecătorii au confirmat că procesul a fost pierdut de manelist: „Respinge cererea de repunere în termen. Respinge apelul ca tardiv declarat. Definitiva. Pronunţată în şedinţă publică.”

Sursa: wowbiz.ro

Leave a Response