Preşedintele PER Vâlcea, Mircia Gutau: 'Liberalii ar trebui să se roage ca să mai intre în Consiliul Local al Râmnicului'

vineri, 18 octombrie 2019

Preşedintele organizaţiei Vâlcea a Partidului Ecologist Român (PER), primarul Râmnicului Mircia Gutău, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că liberalii vâlceni ar trebui să se roage ca să mai intre anul viitor, după alegerile locale, în Consiliul Local al Râmnicului, potrivit Agerpres.

Şeful ecologiştilor vâlceni a făcut aceste afirmaţii ca răspuns la declaraţiile liderului PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, care zilele trecute a transmis printr-un comunicat de presă că formaţiunea sa nu va colabora cu PSD, ALDE şi PER pe motiv că reprezentanţii acestora "au distrus economia judeţului".

"Le-aş recomanda celor de la PNL să facă o cură cu lecitină ca să mai astupe găurile uriaşe pe care le au în memorie. Trebuie să ai tupeu fără margini să vii să spui că nu vrei să colaborezi cu PER-ul când tu, PNL, m-ai curtat în 2016 pentru a candida la Primăria Râmnicului. S-au milogit de mine să votăm în Consiliul Judeţean. Eu mi-am respectat întrutotul cuvântul dat. Îl vedeţi vreodată pe Mircia Gutău să bată la uşa PNL? În veci! Dar fiecare pasăre pe limba ei piere. Ar trebui să se roage ca să mai intre în Consiliul Local. Astfel de oameni vor să preia frâiele Râmnicului pe care să-l conducă spre dezastru cu aceeaşi lipsă de responsabilitate pe care o dovedeşte PNL-ul şi la nivel central. De două săptămâni aştept să fie guvern, aştept să mi se dea bani pentru bursele copiilor, aştept bani pentru căldură", a spus liderul PER Vâlcea.

Primarul Mircia Gutău a afirmat de mai multe ori în ultimele luni că va candida în 2020 la Primăria Râmnicu Vâlcea tot din partea PER, dar că este dispus să facă alianţă cu orice partid politic, dacă aceasta se va dovedi că este în interesul cetăţenilor municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe