Împreună putem să salvăm viața unui copil care își dorește cu disperare să se joace, să râdă și să își bucure părinții

luni, 2 septembrie 2019

Buna dimineața,

 

Vestea primită acolo a stârnit o mare suferință, atât pentru familia lui Vlăduț, cât și pentru viitorul micuțului. Medicii le-au spus părinților că îngerașul lor s-ar putea să aibă o tumoră la cap, surplus de lichid, malformație. În jumătate de oră de la primirea acestei lovituri groaznice, a ajuns o ambulanță de la Iași, iar Vlăduț a fost transportat la Spitalul Sfânta Maria de acolo. Din păcate, diagnosticul a fost unul crunt: tumoră la creierul mic de 6/4 cm.

Când s-a trezit din comă, după ce I s-au schimbat două furtune de drenaj, Vlăduț avea răni pe buze din cauza tubului de oxigen, privirea îi era încrucișată și nu mai putea vorbi. Într-adevăr, prof. dr. Ioan Poiata le-a spus părinților că micuțul lor are tulburări de vedere și mutism. După opt săptămâni, forța lui Vlăduț și dorința lui de a avea o viață normală l-a ajutat să treacă și peste aceste diagnostice grave și s-a recuperat, însă în continuare nu își poate controla mâna și piciorul drept. Din martie și până în 29 iulie Vlăduț a făcut chimio-terapie, iar calvarul continuă.

Părinții au reușit să obțină o finanțare de la DSP pentru ca Vlăduț să poată urma un tratament la o clinică din Germania, deoarece în România nu se poate efectua. Este vorba despre protonoterapie, un tratament extrem de costisitor.

Implicarea noastră poate fi vitală în acest caz. Împreună putem să salvăm viața unui copil care își dorește cu disperare să se joace, să râdă și să își bucure părinții. Putem face un suflet nevinovat să simtă bucuriile vieții, orice efort poate să facă diferența.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Budeanu) al copilului pentru care faceți donatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe