Alege odorizantele ecologice de la Fre - Pro

marți, 24 septembrie 2019

 

 

Ai nevoie de odorizante ecologice? Intră pe www.fre-pro.ro.

Este cunoscut faptul că odorizantele pentru cameră conțin substanțe toxice care afectează în mod direct atât sănătatea noastră, cât și mediul înconjurător. De cele mai multe ori, parfumanții pe care îi conțin aceste soluții de împrospătare a aerului sunt nocivi și efectul imediat asupra organismului este acela de a irita căile respiratorii.

Alege odorizantele pentru cameră de la Fre - Pro pentru a-ți proteja sănătatea!

O încăpere cu o aromă aparte este un generator de voie bună, dar și de echilibru psihic pentru toți cei care își petrec timpul în interiorul acesteia. Este dovedit faptul că mirosul influențează starea de spirit și crește capacitatea de concentrare și productivitatea. Mai mult de atât, parfumanții pe care îi folosim zi de zi participă în mod activ, alături de ceilalți factori nocivi, la poluarea aerului. Piața odorizantelor pentru încăperi este supra saturată, dar cu toate astea prea puține respectă standardele atât de necesare în ceea ce privește această nișă de produse. Odorizantele profesionale sunt acelea dezvoltate pe principii ecologice, dar și acelea al căror parfum este ultra persistent.

Dezvoltate pe principii ecologice și împregnate în uleiuri și parfumanți naturali, toate odorizantele marca Fre - Pro sunt perfecte pentru a împrospăta aerul din orice loc, fără să fie afectată sănătatea în vreun mod negativ. De la birou, până la living, baie până la bucătărie, dressing până la geantă, aceste odorizante se pliază perfect pe orice nevoie datorită gamei variate de produse. Este important ca săculeții parfumați din șifonier să ofere un parfum delicat hainelor, dar în același timp să împrospăteze și aerul pentru a evita mirosul specific de “aer închis”.

De asemenea, procesul de alegere al odorizantului potrivit pentru mașina este mult mai complex decât s-ar crede. Mai ales când este vorba despre un odorizant ultra persistent, dar cu un parfum delicat care să nu deranjeze și să provoace rău de mașină. Toaleta este locul din fiecare încăpere care are nevoie de o atenție specială. Totul trebuie să fie igienizat, împrospătat și curățat pentru că altfel bacteriile își fac de cap și pot provoca afecțiuni grave. Majoritatea odorizantelor oferă doar parfum sau au capacitatea doar de a dezinfecta. Prea puține există care să poată să le facă pe amândouă în același timp. Printre acestea se numără și odorizantele pentru toaletă de la Fre - Pro care sunt profesionale și au un parfum ultra persistent. Pe lângă mirosul plăcut, aceste produse conțin bacterii eficiente care le îndepărtează eficient pe cele care provoacă mirosul urât.

Indiferent că vorbim despre mașină, living sau toaletă, toate necesită un parfum deosebit pentru a transmite o stare de bine persoanei care își petrece timp în acel loc. Dacă aromă este și dezvoltată pe principii ecologice și nu afectează în niciun fel persoanele care se expun ei, atunci cu siguranță ai descoperit odorizantele de calitate superioară de la Fre - Pro.

Sursa: https://www.fre-pro.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe