|duminică, aprilie 11, 2021
  • Follow Us!

„Savarina” îi da batai de cap judecatorului valcean „Bobiță Matileț” 

Judecatorul-Bogdan-Mihai-Mateescu-reportaj-Avocaturacom-foto-interior-3

Fostul președinte al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu, a absentat „strategic” de la ședințele CSM în care trebuia numită Adina Florea în fruntea Secției de Investigații a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Dar acesta nu este singurul, pentru că și alți doi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii sunt vizați… de dosare penale de SIIJ. Judecătorul CSM Bogdan Mateescu, al cărui dosar penal „Savarina” (dosar nr. 221/P/2017) se află la Înalta Curte, unde fostul procuror-șef al SIIJ, Gheorghe Stan, a cerut redeschiderea urmăririi penale, după ce a constatat că procuroarea Florentina Mirică nu a anchetat în detaliu toate infracțiunile pretins a fi săvârșit de „Bobiță Matileț” (cum i se mai spune lui Mateescu), însă a dat clasare rapid, înainte ca dosarul să ajungă la SIIJ. În cazul în care judecatorul ICCJ Dan Marius Foitos va confirma redeschiderea urmăririi penale, dosarul lui Mateescu va fi repartizat de șefii acestei structuri unuia dintre procurorii de execuție din cadrul Secției de Investigații a Infracțiunilor din Justiție.

One Response to „Savarina” îi da batai de cap judecatorului valcean „Bobiță Matileț”

  1. Laurian C.

    Pe mina cui a ajuns justitia daca un papagal de Govora a ajuns sa faca Legea in CSM. Daca vasilica de la cluj bogdan de la govora sint etalonul justitiei din Romania, atunci ne meritam soarta.
    Mare pacat pentru romani dar aceasta este realitatea.
    Procurorii din cadrul sectiei de Investigații a Infractiunilor din Justitie trebuie sa demonstreze singe in instalatii nu ceva in pahare.

     

Leave a Response