|joi, octombrie 6, 2022
 • Follow Us!

Primarul Neagoie din Ionesti: DOSAR PENAL PENTRU UZ DE ARMĂ FĂRĂ DREPT ŞI VĂTĂMARE CORPORALĂ DIN CULPĂ 

neagoie-betivul

Comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea

La data de 25 ianuarie a.c., ora 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza fondului cinegetic nr. 35 Scundu, la o acţiune de vânătoare organizată legal, a fost executat un foc de armă, fiind rănită accidental o persoană care se afla în zonă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase care au stabilit că, jurul orei 17.00, 2 persoane se aflau pe raza fondului de vânătoare nr. 35 Scundu şi, întrucât în punctul iniţial de aşteptare nu a apărut vânat, cei doi bărbaţi împreună cu o a treia persoană, s-au deplasat spre un alt punct de aşteptare, situat pe raza aceluiaşi fond cinegetic.

Astfel, aceştia, deplasându-se pe DC 102, în direcţia de deplasare a localităţilor Ioneşti-Scundu, au observat un exemplar de porc mistreţ, moment în care primarul din Ionesti, Constantin Neagoie, a executat un foc de armă rănind accidental la nivelul piciorului stâng, un bărbat de 43 de ani din localitatea Orleşti.

Bărbatul rănit a fost preluat de către o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Rm. Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar de plagă prin împuşcare coapsă stângă, acesta rămânând sub supraveghere medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi vătămare corporală din culpă.

2 Responses to Primarul Neagoie din Ionesti: DOSAR PENAL PENTRU UZ DE ARMĂ FĂRĂ DREPT ŞI VĂTĂMARE CORPORALĂ DIN CULPĂ

 1. Nicoleta

  INDIGNARE ;SCARBA SI DISPRET !
  Ce credeti ca vor face ce-i care il ancheteaza ?
  Nimic …!
  Este “Edilul sef ” al unei Comune mari ,nu se “face”si nu se “cade” sa aplicam Legea !
  D-lui este unul din n… indivizii ,care au toate portile deschise ,atunci cand nu au niciun merit …!
  Sunt curioasa ,ca si cetatean ,nu altceva ,ce cosecinte va avea aceasta intamplare !

   
 2. dorin nicolae

  “pe raza fondului cinegetic nr. 35 Scundu, la o acţiune de vânătoare organizată legal”
  Este prematur sa va pronuntati privind legalitatea actiunii. Lasati procurorii sa-si faca meseria. Daca intrati in detalii privind scopul eliberarii autorizatiei, tipul autorizatiei, calitatea participantilor vis a vis de prevederile legii, locul desfasurarii actiunii, criteriile pentru care beneficiarul neagoie si familia lui au exclusivitate pentru tot ce misca pe acest fond cinegetic ????, o sa recalificati legalitatea actiunii.

   

Leave a Response