|vineri, august 12, 2022
 • Follow Us!

Copreședintele PNL Vâlcea, Romulus Bulacu, a făcut afaceri cu instituții din subordinea Consiliului Județean! 

Bulacu-si-Andreescu

BULACU ROMULUS, Consilier județean în cadrul Consiliului Județean Vâlcea, județul Vâlcea – AFACERI CU SOCIETĂȚILE DIN SUBORDINEA CJ!

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum și posibila săvârșire a infracțiunilor de conflict de interese și a celor asimilate faptelor de corupție în cazul a 28 aleși locali (5 primari, 10 viceprimari, 12 consilieri locali și 1 consilier județean). Pe lista publicată azi de ANI se află și  vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulu Bulacu:

buican-bulacu

S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, au fost încheiate contracte comerciale de furnizare produse între S.C. MINET S.A. (societatea comercială la care persoana evaluată deține calitatea de asociat) şi Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea (în valoare de 1.365,98 lei) şi respectiv, între S.C. MINET CONF S.R.L. (societatea comercială la care persoana evaluată deține calitatea de asociat) şi Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu”Mihăești (în valoare de 2.685,84 lei). Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. nr. 161/2003.

Rămâne de văzut dacă Bulacu și Fârtat își vor da DEMISIILE DE ONOARE din funcțiile deținute și dacă vor renunța la candidaturi pentru alegerile din iunie 2016!

2 Responses to Copreședintele PNL Vâlcea, Romulus Bulacu, a făcut afaceri cu instituții din subordinea Consiliului Județean!

 1. Ion Tărășenie

  SE ȘTIA DE ACUM 8 ANI CĂ ĂSTA E UN ȘMECHER ORDINAR. ACUM S-A INFILTRAT SUB UMBRELA PNL. SPERĂM CA ELECTORATUL SĂ NU MAI FIE PROST CA PÂNĂ ACUM!!!

   
 2. Ion Tărășenie

  AI DREPTATE MĂI NEA IOANE. BORFAȘUL ĂSTA DE BULACU, SE ÎNVÂRTEȘTE CA MORSA ÎN VALURI, FURĂ DE PESTE TOT. ȘI CÂND TE GÂNDEȘTI CĂ E UN PROST DIN MARIȚA. UN MARE PROST…

   

Leave a Response