Moment spiritual-artistic la Centrul Eparhial din Râmnic

duminică, 27 martie 2016

 

Sâmbătă, 26 martie 2016, de la ora 18:00, la Centrul cultural Sfântul Calinic de la Cernica al Sfintei Arhiepiscopii a Râmnicului s-a desfășurat spectacolul Vorbind cu Tine, Doamne!,cu actrița Ana Calciu, psaltul Andrei Stratulat și flautista Andrada Dumitrache. Scenariul a fost scris după cartea Rugăciuni pe malul lacului de Sfântul Nicolae Velimirovici.

Personajul principal este o pictoriță de icoane care, în procesul creației, ne pune în față propriile gânduri și introspecții și care, însoțită de ucenicii de atelier în acest parcurs, devine un model al spiritualității și talentului creator ce se transformă în talant mărturisitor.

Spectalolul a fost oferit de Sfânta Arhiepiscopie a Râmnicului și Compania teatrală Zona, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului. Spectacolul s-a jucat până acum atât în București, cât și în alte localități ale țării, precum Arad, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Câmpina etc, bucurându-se de o atenție deosebită din partea publicului de toate vârstele.

Diac. Efrem Ovidiu Stanciu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe