|luni, noiembrie 28, 2022
  • Follow Us!

Apometrele din Prundeni, verificate de Apavil 

 

SC APAVIL SA a desfăşurat săptămâna trecută o serie de activităţi în municipiul Drăgăşani şi în comuna Prundeni.

AVARII REZOLVATE. A fost remediată o avarie la reţeaua de apă pe str. Tudor Vladimirescu nr. 124.

PROBLEME PUNCTUALE. S-au curăţat căminele de racord la reţeaua de canalizare a scărilor de bloc; s-au verificat şi înlocuit apometrele deteriorate din cauza îngheţului în comuna Prundeni; s-a realizat închiderea, în vederea construirii echipamentelor, la rezervorul de 2.500 mc din Dealul Olt; s-au verificat reţelele de apă şi canalizare, precum şi branşamentele şi racordurile aferente CL Drăgăşani; s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgăşani, precum şi la staţia de epurare şi staţiile de repompare din Prundeni; au fost verificaţi parametrii apei potabile furnizate, precum şi cei ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.

APOMETRE VERIFICATE SI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite apometre la case, inclusiv a celor deteriorate prin îngheţ.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare asistenţa tehnică la staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea

PROBLEME DEOSEBITE. S-au continuat lucrările pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare pe str. Braniştei.

Leave a Response