|vineri, octombrie 7, 2022
 • Follow Us!

Un AquaPark modern va asteapta in statiunea Calimanesti-Caciulata! 

aqua1

Cozia AquaPark

Un nou AquaPark modern va asteapta in statiunea Calimanesti-Caciulata!
Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului.
Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37 ◦C.

Parcul acvatic dispune de:
– 10 Bazine interioare si exterioare;
– Incinta incalzita;
– 3 Tobogane exterioare si 2 interioare;
– 900 de sezlonguri;
– Restaurant cu autoservire;

Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, sauna.
Asadar un loc magnific in care puteti avea parte atat de relaxare, cat si de agrement.

Tarife intrare Cozia AquaPark:
– Intrare unica (biletul isi pierde valabilitatea la parasirea incintei): Adult 20 lei; Copil(peste 2 ani) 10 lei.
– Intrari multiple/zi (biletul NU isi pierde valabilitatea la parasirea incintei). Biletele cu intrari multiple se acorda doar turistilor cazati in unitatile Calimanesti Caciulata: Adult 25 lei; Copil(peste 2 ani) 15 lei.

Program: Luni – Vineri: 10:00 – 22:00;  Sambata: 09:00 – 22:00;  Duminica: 09:00-21:00

5 Responses to Un AquaPark modern va asteapta in statiunea Calimanesti-Caciulata!

 1. Elfyka Estera

  Va iubesc mult sa va mindriti cu acelea locuri frumosa vam vizitat in 2 august 2015 tineteo tot asa!

   
 2. Cristi

  Mizerie de nedescris seara, la plecare, în spaţiul cu uscătoarele de păr. Păcat. Nu mai trec pe aici şi nu recomand la nimeni.

   
 3. Relu

  Temperatura de “aproximativ 37 ◦C” inseamna pe timp de iarna in bazinele exterioare “aproximativ 27 ◦C” pentru ca se face economie, iar argumentele angajatilor sunt “e baza de agrement, nu de tratament!”. Sauna la acest complex este doar … in planuri, iar la piscina Oltul aceasta e pusa in functiune “accidental”, chiar daca la receptie cand achiti intrarea ti se spune ca serviciile sunt cele specificate pe site. Concluzia: minunea a tinut ca la noi , cateva luni dupa care au prostit serviciile si au marit preturile … marketing “romanesc”! Rusine!

   
 4. consumator nemultumit

  Penibil ce se intimpla in jungla park caciulata. 20 de lei si esti arestat toata ziua. Iesi din jungla si doresti sa intri din nou in aceasi zi interval mai mare de 10 minute alti 20 de lei. La autoservire nimic dar scump. Vinzatoare spune ca nu are mincare de post la care receptionera spune ca a vorbit cu directorul si el stie ca are. Probabil in birou in autoservire nefiind asa ceva. Daca iti aduci mincare de acasa nu ai voie sa intri cu ea. Cam ce ofera de acei bani care ii dai pe bilet ? Si la propriu si la figurat rabdari prajite. Penibil ce se intimpla aici

   
 5. Cristi

  Am fost cazat la Hotel Cozia din caciulata, si ne-am bucurat si de Cozia AquaPark care asi descrie ca este o minunatie pe timp de iarna, cand afar sun – grade si apa in piscinele exterioara este cala. Ne-am loat si pachiete de tratament cu proceduri medicale de pe saitul https://www.cazare-caciulata.ro/cazare-hotel-oltul/.

   

Leave a Response