|joi, ianuarie 20, 2022
  • Follow Us!

Gaşca Zurli prezintă Turneul Naţional VREAU PUPIC DE NOAPTE BUNĂ 

Afis general

Gaşca Zurli prezintă Turneul Naţional

VREAU PUPIC DE NOAPTE BUNĂ

13 octombrie, ora 18.00, Casa de Cultură a Sindicatelor, Râmnicu Vâlcea

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România vine la Baia mare cu cel mai nou spectacol, Vreau pupic de noapte buna! Prietenii din Gașcă vin să se întâlnească cu toți copiii și părinții dornici de distracție, 13 octombrie, de la ora 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea.

Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoala-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața dă startul întregii zile și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închidem cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul “Vreau Pupic de noapte bună” îi învățăm pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se.

Programul complet al spectacolelor și detalii găsiți pe site-ul http://www.zurli.ro/vreau-pupic-de-noapte-buna/

Parteneri media: Valcea TV, Ziarul de Valcea, Vocea Vâlcii

Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor de luni până vineri între orele  08:00-19:00, detalii la telefon: 0250.738.620

și la magazinul partener Eventim:

Orange Shop Rm.Valcea – Str. Știrbei Vodă nr.7

Preț bilet: 25 Ron – cat. III, 35 Ron – cat.II, 40 Ron – cat.I

*Dacă un adult ține un copil în brațe, plătește un singur bilet.

*Dacă rămân bilete nevândute, acestea se vor găsi la intrare cu aprox. o oră înainte de spectacol.

Leave a Response