|vineri, august 12, 2022
 • Follow Us!

MESAJE DE CONDOLEANŢE + DECES ION CÎLEA 

ion_cilea

Dan Nițu: „Ion Cîlea, personalitate marcantă a politicii județului Vâlcea“

Domnul Ion Cîlea a fost cunoscut și apreciat de foarte mulți vâlceni și rămâne, cu siguranță, o personalitate marcantă a politicii județului Vâlcea. Din punct de vedere ideologic și din perspectiva soluțiilor politice și administrative, politicianul Ion Cîlea a fost diferit față de viziunea și opțiunile Partidului Național Liberal. De asemenea, știm că unele perioade în care a ocupat funcții publice sunt mai puțin îndrăgite de memoria colectivă a Vâlcii. Însă implicarea sa totală, puterea de muncă și neîndoielnicele calități de lider l-au caracterizat întotdeauna. Cu toții am fost impresionați de faptul că a muncit până în ultima clipă, în ciuda problemelor de sănătate tot mai apăsătoare. Pentru neobosita dedicare de o viață, va fi, și de acum înainte, admirat și respectat de vâlceni. Sincere condoleanțe familiei domniei sale.

 

 

Cristian Buican:

Domnul doctor inginer Ion Cîlea va rămâne o figură importantă a judeţului“

În urma trecerii la cele veşnice adomnului doctor inginer Ion Cîlea, deputatul Cristian Buican doreşte să transmită profunde compasiuni faţă de familia îndurerată şi le adresează sincere condoleanţe.

Încetarea din viaţă a domnului doctor inginer Ion Cîlea, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi Preşedinte al Partidului Social Democrat Vâlcea, reprezintă o pierdere însemnată pentru judeţul Vâlcea; indiferent de divergenţele ideologice, deputatul Cristian Buican consideră că prin acţiunile sale politice şi administrative, domnul doctor inginer Ion Cîlea, rămâne o figură importantă a judeţului.

           Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 Preşedinte PNL Vâlcea,

Deputat Cristian Buican

 

Dumitru Cornoiu: „S-a stins din viaţă un OM care a ştiut să fie mereu alături de oameni“

S-a stins din viaţă un OM care a ştiut să fie mereu alături de oameni şi i-a iubit deopotrivă pe toţi. Un OM care s-a implicat cu dăruire în viaţa socială, politică şi administrativă a judeţului nostru, având realizări deosebite şi onorând cu pricepere înalte funcţii, între care şi cea de Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

Este un moment greu pentru noi toţi cei care l-am cunoscut, pentru  salariaţii Consiliului Judeţean Vâlcea și Instituţiei Prefectului Judeţului Vâlcea deopotrivă.

Dr. ing. Ion Cîlea va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, ca prieten devotat, corect, cinstit şi puternic. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași îndurerați de tragica despărțire! Dumnezeu sa-l ierte!

PREFECT,

Dumitru-Nicu CORNOIU

 

Ion Gigi Matei: „Plecarea dintre noi a lui Ion Cîlea lasă un gol greu de umplut“

    La capătul unei nedrepte, îndelungate şi adânci suferinţe – o suferinţă pe care, însă, şi-a mascat-o cu încăpăţînare sub treburile de zi cu zi – preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a încetat din viaţă, lăsând în urma sa o viaţă trăită sub semnul dăruirii, trudei necontenite şi sacrificiului pentru comunitate.

Ion Cîlea a fost un administrator şi un politician cum puţini se mai întâlnesc în zilele acestea: fără să pregete a pleca în teren, indiferent de vreme, pentru a vedea la faţa locului cum se întâmplă lucrurile, găsind permanent un răgaz să explice pe înţelesul oricui viziunea sa despre cum trebuie să arate judeţul pe care îl ştia în cele mai mărunte detalii şi întotodeauna dispus să lase de la sine pentru atingerea unui ţel comun.

Plecarea dintre noi a lui Ion Cîlea lasă un gol greu de umplut – pentru că nu se mai fac oameni după calapodul acesta, dar şi un exemplu despre cum se poate să lucrezi cu har în slujba comunităţii din care faci parte şi care te stimează şi apreciază.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

 

Dumnezeu să-i dea odihna de care s-a lipsit în toată viaţa sa!

 

Gigi Matei,

Primar interimar

 

 

Laurențiu Coca: „Ion Cîlea, un OM care şi-a dedicat întreaga viaţă activităţii sale“

În aceste momente de tristeţe şi profundă durere, când cuvintele sunt de prisos, nu pot decât să-mi exprim regretul sincer că un OM ca Ion Cîlea nu mai este în mijlocul nostru.Îmi este foarte greu să mă despart de un OM pe care l-am respectat foarte mult, de un OM care şi-a dedicat întreaga viaţă activităţii sale, de un coleg drag de partid. Am pierdut un OM iubit de vâlceni, un bun coleg, un prieten. Sincere condoleanţe familiei îndurerate pentru pierderea incomensurabilă pe care a suferit-o. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Laurenţiu COCA – SENATOR PSD

 

Conducerea şi salariaţii SC APAVIL SA regretă trecerea în nefiinţă a celui care a fost dr. ing. Ion Cîlea, preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea şi al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!

 

S-a stins cu aceeaşi discreţie şi modestie care i-a caracterizat întreaga viaţă, bunul meu prieten ION CÎLEA, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. A iubit oamenii cum puţini sunt pe lume, a iubit viaţa şi n-a cunoscut odihnă pentru a face viaţa mai frumoasă şi semenilor săi. Voi păstra curată şi întreagă amintirea unui om de o mare discreţie, căldură sufletească şi generozitate. Sincere condoleanţe şi întreaga compasiune transmit familiei greu încercate.

ION STANCIU

 

 

2 Responses to MESAJE DE CONDOLEANŢE + DECES ION CÎLEA

 1. andreea soare

  parere MARE de rau pentru pierderea Dlui Ion Calea pentru care am avut mult respect!
  A FOST UN OM DEOSEBIT SI I SE VA SIMTI LIPSA IN CONSILIUL JUDETEAN
  CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE !!!!!!
  L_am apreciat ca OM si ne va ramane amintirea Dansului Vie !
  Lizica Popescu si Andreea Soare
  Paris

   
 2. andreea soare

  regrete!
  silviu popescu
  paris

   

Leave a Response