Cod galben de ploi in Valcea

miercuri, 23 aprilie 2014

Judetele Valcea, Dolj, Mehedinti si Gorj, precum si alte 7 judete se vor afla sub atentionare de Cod Galben de ploi si vant, dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o atentionare meteorologica valabila in intervalul  23 aprilie, ora 20.00 – 24 aprilie, ora 23.00.

În intervalul menţionat vremea va deveni instabilă în cea mai mare parte a ţării şi vor fi averse, descărcări electrice şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp în Oltenia, jumătatea estică a Banatului, nordul Munteniei şi sudul Moldovei, iar în judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj şi Caraş-Severin se vor depăşi izolat 50 l/mp.

Vântul va avea intensificări în regiunile sudice cu viteze ce vor depăşi la rafală 50…60 km/h şi temporar în restul teritoriului, în principal în timpul averselor.

Notă: În judeţele din jumătatea sudică a Munteniei, precum şi în judeţul Olt vor fi manifestări de instabilitate atmosferică şi se vor acumula cantităţi de apă cuprinse în general între 15 – 20 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe