Accident în Râmnicu Vâlcea. Femeie beată și fără permis la volanul unui bolid

marți, 4 februarie 2014

Un accident soldat cu pagube materiale s-a produs, luni, în Râmnicu Vâlcea, după ce o șoferiță a intrat cu bolidul pe care îl conducea pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină care circula regulamentar. După testarea cu aparatul etilotest a șoferilor polițiștii au descoperit că șoferița consumase alcool înainte de a urca la volan.

O șoferiță din Râmnicu Vâlcea, care consumase alcool înainte de a urca la volan și care avea și permisul de conducere suspendat a intrat pe contrasens și a intrat într-o altă mașină care circula regulamentar.

"Luni dimineaţa, în jurul orei 9.00, M. Claudia, din Râmnicu Vâlcea a condus un autovehicul marca Lexus pe strada Calea lui Traian din municipiu, iar în dreptul unui imobil a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul marca Ford, condus de B. Cornel, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Evenimentul a fost soldat doar cu pagube materiale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru B. Cornel, iar pentru M. Claudia, rezultatul a fost de 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, potrivit Agerpres.
Mai mult, după verificări polițiștii au stabilit că femeia avea și permisul de conducere suspendat și nu avea dreptul să conducă. (ziuanews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe