Un tir încărcat cu oi s-a răsturnat pe şosea, lângă Vâlcea

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

 Traficul rutier pe Valea Oltului a fost blocat, sâmbătă seară, la limita  judeţelor Vâlcea şi Sibiu, după ce un tir încărcat cu oi s-a răsturnat pe şosea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Alina Teodorescu, citat  de Mediafax, autotrenul, înmatriculat în Constanţa, care  circula pe DN 7 dinspre Sibiu spre Vâlcea, s-a răsturnat într-o curbă,  poziţionându-se de-a latul şoselei.

"Autotrenul era încărcat cu oi şi s-a răsturnat în judeţul Vâlcea, la limita  cu Sibiu, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, într-o curbă.  Tir-ul s-a răsturnat şi a rămas de-a latul şoselei, iar în urma accidentului mai  multe oi au murit, celelalte animale fiind scoase din autotren şi duse în afara  şoselei", a spus Teodorescu.

Ea a precizat că şoferul autotrenului a scăpat nevătămat.

Traficul rutier a fsot blocat în ambele sensuri, iar în zonă s-au format  coloane de maşini pe o distanţă de câţiva kilometri.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/un-tir-incarcat-cu-oi-s-a-rasturnat-pe-sosea-langa-valcea-470084.html#ixzz2jWUL7ZIb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe