Fetiţa de suflet a lui Ion Cîlea şi Liviu Dragnea, Cătălina Ștefănescu, despre candidatura la parlamentare

luni, 10 decembrie 2012

“Fetiţa de sufletÔÇ£ a lui Ion Cîlea şi Liviu Dragnea, Cătălina Ștefănescu, despre candidatura la parlamentare:

ÔÇ£Sunt în politică, neoficial, de când m-am născut"

Cătălina Ștefănescu, tânăra de 24 ani care candidează din partea USL în judeţul Teleorman pentru o funcţie de deputat, a vorbit, vineri seara, despre motivele ce au determinat-o să candideze la parlamentare, aceasta spunând că este în politică, neoficial, de când s-a născut, că a intrat în PSD în 2008 şi s-a implicat în toate campaniile electorale de atunci.

Cătălina Ștefănescu, despre candidatura la parlamentare: ÔÇ£Sunt în politică, neoficial, de când m-am născut

ÔÇ£Sunt in politică, în mod oficial, din 2008, dar în mod neoficial, in familie, am făcut politică de când m-am născut. Intreaga mea familie a avut o orientare social- democrată, auzeam discuţii, pe măsură ce creşteam în vârstă era normal sa fiu interesata din ce in ce mai mult şi am intrat în detaliu. M-am înscris in partid la Râmnicu Vâlcea în 2008, am activat în cadrul tineretului social-democrat acolo. Plecând la facultate, am ajuns să activez la nivel naţional. M-am implicat in toate campaniile electorale în această perioadă şi am ajuns să candidez”, a declarat Cătălina Ștefănescu la Realitatea TV.

Întrebată dacă a ajutat-o relaţia profesională cu Liviu Dragnea pentru a ajunge candidat, tânăra a precizat că cel care a propus candidatura sa a fost primarul de Turnu Măgurele, Nicolae Mohanu, iar organizaţia de Teleorman şi Dragnea şi-au dat acceptul.

Totodată, Cătălina Ștefănescu spune că, în viitorul Parlament, şi-ar dori să fie ÔÇ£un exemplu de conduită”, Legislativul urmând să fie pentru ea în primul rând un loc de muncă.
Candidatul USL la alegerile parlamentare din nouă decembrie a mai declarat că o apreciază pe Iulia Timosenko şi că are de învăţat de la toate femeile din politica românească şi de la toţi liderii politici, dar că nu vrea să se încadreze într-un şablon. ÔÇ£Apreciez la dna Daciana Sârbu faptul că este foarte discretă, la Rovana Plumb, grija asupra acestei părţi feminine, pentru că e preşedinta organizaţiei de femei a PSD. Dna Udrea s-a confruntat din plin cu aceste discriminări pentru că e femeie si tânără şi probabil că modul în care s-a prezentat a fost o formă de apărare”, a mai declarat Cătălina Ștefănescu. (Ghimpele.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe