Sparle si soparle 23 august 2012

joi, 23 august 2012

Sparle si soparle 23 august 2012

• Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a lansat recent şapte licitaţii deschise pentru achiziţia de servicii de întreţinere a drumurilor naţionale pe timp de iarnă, valoarea cumulată a contractelor finanţate cu fonduri bugetare fiind estimată la peste 363 milioane de lei, conform unor anunţuri publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Contractele, toate pentru o durată de cinci luni de la data atribuirii acestora, presupun atât lucrări de întreţinere curentă pe timpul iernii cât şi activităţi de deszăpezire. Primul contract, în valoare estimată de 4,2 milioane de euro, vizează servicii de întreţinere curentă iarna pentru drumurile naţionale din administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, cu două loturi: Lot 1 - Secţia Drumuri Naţionale Râmnicu Vâlcea (director Eugen Mănescu), Lot 2 - SDN Slatina.
• Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, liberalul Bogdan Pistol, s-a relaxat la mare, în Grecia, după mai multe luni istovitoare petrecute prin campaniile electorale pentru alegerile locale şi pentru referendum. Alături de mai mulţi prieteni, junele Pistol a fost timp de o săptămână în localitatea Skala Rachonioiu - Thassos, din Grecia, unde şi-a încărcat bateriile pentru viitoarele confruntări psihologice cu dinozaurul comunist de la CJ Vâlcea, Dumitru Persu. În numerele viitoare ale publicaţiei vom prezenta mai multe poze cu Bogdan Pistol realizate de nişte paparazzi trimişi incognito de către ziarul nostru.
• Chiloţarul şef Tanislav este pe făraş! După ce a tăiat frunze la câini timp de trei ani în fruntea Agenţiei Domeniilor Statului Vâlcea, ipochimenul de doi bani Tanislav se poate întoarce la “dragostea” dintâi: vânzarea de chiloţi de damă prin tarabele din Dovali. Asta pentru că în aceste zile va veni de la Ministerul Agriculturii numirea în funcţia de director la ADS Vâlcea a liberalului Liviu Boban.
• Cunoscutul fotbalist român Gheorghe Hagi construieşte o pensiune de lux în valoare de câteva sute de mii de euro în zona Voineasa, pe drumul judeţean DJ 105G care duce la lacul de acumulare Jidoaia. Zona este deosebit de frumoasă şi liniştită, iar acest lucru a fost “mirosit” de mai mulţi afacerişti din zona Olteniei, veniţi aici să-şi ridice pensiuni, cabane sau case de vacanţă.
• Pentru că a primit un cadou nesperat din partea Consiliului Local, societatea Urban le face un “surpriză” extremă locuitorilor din Râmnicu Vâlcea: în cartierul Ostroveni, gunoiul menajer nu se mai colectează cu săptămânile, fapt ce a creat munţi de gunoaie. “Peisajul” este întregit şi de căldura de afară, care, în combinaţie cu deşeurile, crează o “mireasmă îmbietoare” pentru locuitorii din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe