Sparle si soparle 20 august 2012

luni, 20 august 2012

Sparle si soparle 20 august 2012

• La Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea a fost angajată în urmă cu ceva timp o fătucă habarnistă pe un salariu de câteva zeci de milioane lei lunar. Domnişorica aceasta este fiica unui bun prieten al unuia dintre directorii din Hidroelectrica Bucureşti. Cum prietenul la nevoie se cunoaşte vâlceanul, ajuns mare director în capitală, mai împrumută din când în când cheia de la apartamentul din Bucureşti al tatălui angajatei “tabula rasa” de la Vâlcea pentru a-şi potoli setea de amor extraconjugal. În curând vom publica şi alte poveşti ale angajărilor de la Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea.

• Șeful Poliţiei Horezu, Nicolae Sărdărescu, îi poartă sâmbetele actualului inspector şef al IPJ Vâlcea, chestorul Lucian Muntean, un profesionist desăvârşit, aşa cum ne-au relatat mai mulţi poliţişti vâlceni. În mod evident, Sărdărescu vrea să devină ce a fost “şi mai mult decât atât”, adică şeful poliţiei vâlcene. Minerul de la Horezu se zgârie pe ochi când vede că Muntean îşi face meseria de poliţist cu onestitate şi profesionalism.

• Actuala conducere a Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea îşi bate joc de colaboratorii săi de bună credinţă. Directorul Tîrş uită că roata vieţii se învârte pe toate spiţele: când eşti sus, când eşti jos.... Îi sugerăm, cu această ocazie, lichidatorului judiciar să ia la purecat contractele încheiate de Hidroelectrica Vâlcea cu firma Adrem Invest, prin Hidroserv. De asemenea, vom transmite în curând Băncii Mondiale, dar şi Departamentului Energie din cadrul Comisiei Europene, un material amplu privitor la modul în care s-au cheltuit banii în cadrul retehnologizării de la Hidrocentrala Ciunget.

• În urma desfăşurării “mini-referendumului”, la nivelul judeţului Vâlcea au fost găsiţi pe listele electorale permanente... un număr de 250 de morţi.

• Singurele colegii electorale în care candidaţii PDL şi PP-DD au şanse în Vâlcea sunt cele două de deputaţi din Râmnicu Vâlcea, plus cel de senator din municipiu. Dacă cele două formaţiuni depun candidaţi ce pot bloca o victorie cu peste 50% a candidatului USL, atunci orice este posibil. Numai că pe Colegiul electoral Râmnicu Vâlcea Sud, responsabil de zonă a fost numit din partea PP-DD controversatul Florinel Butnaru, de la ARR Vâlcea. Cu un astfel de candidat, PP-DD nu poate prinde vreun mandat!

• USL Vâlcea este ruptă de frământări interne. Deşi mai sunt mai puţin de trei luni până la alegerile parlamentare, încă nu au fost stabiliţi candidaţii. De acest lucru ar putea beneficia o organizaţie PDL condusă de un lider pragmatic şi energic. Numai că PDL nu are un astfel de lider în judeţul nostru. PDL ar trebui să nominalizeze rapid candidaţii pentru parlamentare şi să intre într-o pre-campanie agresivă în care, concomitent cu specularea greşelilor administrative şi legislative ale adversarilor politici, ar putea să facă imagine propriilor candidaţi!

• Oltchim are datorii imense către bugetul local. Primăria Râmnicului ar trebui să încerce să obţină o compensare a acestor datorii înainte de privatizare. Produse ale Oltchim ar putea fi folosite de administraţia locală care ar putea accepta în compensare şi unele terenuri extrem de interesante pentru construirea de imobile. Vor fi oare edilii municipiului capabili să treacă la fapte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe