|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

Clanul Tanislavilor i-a adus imense deservicii candidatului UNPR la Primăria Râmnicului 

• Prin fiţuica numită Info Puls,

Clanul Tanislavilor i-a adus imense deservicii candidatului UNPR la Primăria Râmnicului

Cu câteva zile înainte de alegerile din 10 iunie, chiloţarul şef de la Agenţia Domeniile Statului (ADS) Vâlcea, Tanislav, împreună cu consoarta UNPR-istă, au scos o mizerie de “ediţie specială” de Info Puls dedicată trup şi suflet cauzei lui Mircia Gutău. Publicaţia respectivă plină de mizerii electorale a fost tehnoredactată total stângaci chiar de către ipochimenul de la ADS, este plină de greşeli gramaticale şi de exprimare şi nu are nici un fel de logică gazetărească. Pentru că a fost distribuit gratis în mii de exemplare în Râmnicu Vâlcea, “ziariştii” de la Info Puls i-au făcut un mare deserviciu candidatului UNPR la Primăria Râmnicului, Eusebiu Veţeleanu, acum în pragul scrutinului electoral. Cine seamănă vânt, culege furtună, domnilor! Ne întrebăm de ce Guvernul USL îl mai menţine pe chiloţarul şef Constantin Tanislav în postul de director ADS Vâlcea, după toată această campanie deşănţată purtată de ziarul său pentru candidatul UNPR???

În anul 2009, fostul turnător şi activist comunist de la UZUC, C. Tanislav, a făcut presiuni fenomenale asupra fostului preşedinte al PDL Vâlcea, Mircia Gutău, pentru a-l pune în funcţia de director la ADS Vâlcea. Pentru a-şi vedea visul împlinit, Tanislav s-a înscris în PDL (după câteva “popasuri” pe la PCR, FDSN, CDR, PSD, PIN, PNL) în speranţa că va primi ciolanul mult visat. Sediul PDL Vâlcea a devenit pentru Tanislav prima casă, dar nu pentru a desfăşura activitate politică intensă, ci pentru a se gudura pe la picioarele şefilor din acest partid în speranţa că îl vor pune director la ADS Vâlcea. Până la urmă, pentru a scăpa de insistenţele nebune ale “ipochimenului”, fostul preşedinte al PDL Vâlcea, Mircia Gutău, a semnat la sfârşitul anului 2009 adresa prin care solicita ministrului Agriculturii numirea lui Tanislav în funcţia mult visată de director la ADS Vâlcea.

Instalarea oficială a lui Tanislav în fruntea Agenţiei Domeniilor Statului Vâlcea a avut loc în primăvara anului 2010, iar, cu acest prilej, Ion Popescu şi-a făcut bagajul şi a plecat nu înainte de a lua cu el suma totală de 880 milioane lei vechi: 180 milioane lei vechi salariul pe cele cinci luni din 2010 şi 700 milioane lei vechi “despăgubiri” pentru cei doi ani în care ar mai fi tăiat frunze la câini la ADS Vâlcea.
Acum, “ziaristul” Tanislav are toate motivele de mândrie şi bucurie pentru că taie în continuare frunze la câini şi aşteaptă cuminte salariul lunar de 40 milioane lei vechi pe lună, totul pe banii contribuabililor care plătesc taxe şi impozite. Omul nu prea a avut legătură cu domeniul ADS-ului, dar avea nevoie urgentă de un serviciu având în vedere că fiţuica sa se apropia cu paşi repezi spre faliment. Probabil că fostul vânzător de chiloţi de damă din Dovali mai are o bucurie: a reuşit să păcălească PDL-ul şi să-l pună într-o demnitate publică.

(Marian Dinu)

Leave a Response