Sparle si soparle

luni, 23 aprilie 2012

Sparle si soparle

• Mai deunăzi, premierul Mihai Răzvan Ungureanu s-a referit în cadrul unei emisiuni de la B1Tv la privatizarea şi introducerea managementului privat la Oltchim: “Prin privatizare o să aibă management privat. La Oltchim o să fie într-adevăr, un lucru foarte interesant. Prin privatizare, statul român nu pleacă de acolo, dar ea va deveni o întreprindere profitabilă, integral pe seama participării străine. Asta înseamnă că statul român va căpăta, va păstra o parte din acţiuni”.

• Primarul comunei Ioneşti, Constantin Neagoie, se pregăteşte... să treacă pe la sediul DNA din Piteşti. Cel mai bun “prieten” al edilului şef din localitate - omul de afaceri Ionel Giuran - a depus recent un camion de documente despre unele “fapte de vitejie” ale patronului Comchim după ce a Neagoie a preluat Primăria Ioneşti în anul 2008. Aşteptăm cu interes primele conculzii ale procurorilor DNA în acest caz!

• La Gara din Râmnicu Vâlcea au început să fie demontate chioşcurile din preajmă şi a fost demolată celebra cârciumă “La acvariu”, semn că cei de la firma Concefa din Sibiu se apucă de reabilitarea şi modernizarea întregului ansamblu şi realizarea unor accese subterane pe peroane pentru călători. Chiar şi casa de bilete şi birourile personalului au fost mutate la 30 metri distanţă, pentru ca muncitorii să înceapă demolarea clădirii principale a gării şi să construiască un imobil nou, la standarde europene.

• Partidul Conservator are toate şansele să înregistreze cele mai bune rezultate în judeţul Vâlcea. Conservatorii mizează în această campanie electorală pe oameni tineri, cu un bun renume în comunitate şi o vizibilitate pozitivă. Pe lângă primăriile conservatoare deja existente, PC are şanse foarte mari să-şi adjudece funcţia de primar şi în localităţile: Olăneşti (Sanda Nicolaescu), Runcu (Alina Badea), Mihăeşti (Alina Păunoiu), Titeşti (Costinel Tuţă) şi lista rămâne deschisă. 

• Doi beneficiari ai Legii 416 au primit ajutor social ani la rând de la Primăria Drăgoeşti pentru a lucra pe moşia din localitate a unuia dintre directorii Comitetului Bazinal Olt. De altfel, mai multe dosare ale unor beneficiari ai aceleiaşi legi au fost întocmite ilegal.

• O directoare de hotel din Vâlcea, numită pe criterii politice în funcţie, dă dovadă zilnic că are pe cap o pălărie mult prea mare pentru căpşărul său. Zilele trecute, Șopârlică a mers la cumpărături în mall-ul din Râmnicu Vâlcea şi a auzit întâmplător discuţia dintre un om de afaceri vâlcean, un primar - mare mahăr în funcţie şi Ileana Cosânzeana în variantă siliconată. Primarul îl certa pe constructor că nu-i face pe plac prinţesei cu silicoane. Bineînţeles că omul de afaceri i-a trimis la plimbare pe cei doi porumbei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe